Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Walt Disney már régen meghalt,...

Walt Disney már régen meghalt, de akkor az hogy van, hogy még utána is adtak ki filmeket, mint disney film?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az ő ötletei alapján, ő írta a forgatókönyvet stb. Biztos vagyok benne, hogy mái napig is tele van pár fiók az ötleteivel, amiket idővel majd megvalósítanak- vagy nem.
2009. dec. 24. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
az ő által alapított cég csinálja ezeket a filmeket, de sztem ezek már nem walt disney ötletei.
2009. dec. 24. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A disney az már cég is volt egy jó pár év(tized)ig.
2009. dec. 24. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Disney az egy multicég. ÖÖ úgymond. Ők a mese nagykövetei. Természetesen nem a csávó találta ki, csak az ő nevén volt a cég, ami évek alatt sok sok év alatt ilyen nagyra nőtt. Most nem fogják átnevezni amikor ennyi pénzt hoz. Ezek a mesék, filmek már más ötletei, akik a Disney-nél dolgoznak.

Úgy képzeld el, mint a Negrót a kéményseprők cukorja. Mégsem egy kéményseprő találta ki és nem is ő találja ki az új ízeket.. Remélem érthetően illusztráltam.

2009. dec. 27. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
igen igen köszi mindenkinek :)
2009. dec. 28. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!