Látta már vki a Hajnalhasadás 2. részét? Ha igen, véleményt kérek.
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 22:23
3/10 anonim válasza:
Én tegnap néztem a moziban a legelső előadást. Szuper film lett!!! A legjobb rész az összes közül. Vannak benne poénok, izgalmas is, és látványos. Minden elismerésem a producereknek!
4/10 anonim válasza:
Épp ma láttam! :D
Nem vagyok rajongó, a könyvet se olvastam; csak olyan hm mit nézzünk meg... Hajnalhasadás jó lesz.
De tényleg nagyon jó lett, egy-két jó poén is volt de tényleg nagyagyon profin megcsinálták érdemes megnézni!!!
Az eddigi legjobb rész humor, romantika, akció minden meg van benne. Nekem tetszett! :D
5/10 anonim válasza:
Álllllllllllllllaaaaaaaaattttttt jó lett! Lesz benne olyan rész hogy sokkot kapsz, bőgsz, röhögsz! Nagyon poénos meg romantikus! Marha jó!
6/10 Rentai válasza:
Lesz egy bazi nagy csattanó!!!!Álati jó!!!!!!
7/10 anonim válasza:
Tényleg szuper!
Érdemes megnézni!
A "csavar" pedig,hú,durván jól sikerült!:)
9/10 anonim válasza:
Tényleg jó lett! De hogy a Volturi csak úgy elsétál a végén azzal a szöveggel hogy nincs itt veszély... Én azt vártam hogy tényleg lesz csatázás meg minden. Ez elég szarra sikeredett. Ettől függetlenül imádom az összes részt és ezt is imádni fogom. Ja és szerintem volna még mit folytatni, nem ennek kéne lennie az utolsó résznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!