A hajnalhasadás 2. részének a premierére szerettem volna el menni, de amikor jegyet akartam foglalni észre vettem hogy a " nyelvnél az áll hogy feliratos! "! margyarul mikor jön ki?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 19:26
2/11 anonim válasza:
Vagyis na november 16tól vetitik a mozikban!
3/11 A kérdező kommentje:
Magyarul is??
2012. nov. 12. 20:47
4/11 anonim válasza:
November 16.-án lesz a mozikban MAGYAR SZINKRONNAL. :)
5/11 A kérdező kommentje:
köszi :-)
2012. nov. 14. 21:03
6/11 gabriell88 válasza:
Nem nov. 15-től és feliratosan vetítik a filmet én 18-án nézem meg, de még csak feliratos.16-án Amerikában vetítik
7/11 anonim válasza:
Ahogy a 3mas, és 4es rész elejét nem fordították le magyarra, úgy ezt se fogják, mert aki meg akarja nézni, az így is megnézi, de túl sok kiadás lenne a szinkron és ahhoz képest túl kevés bevétel
8/11 A kérdező kommentje:
de dvd-én ki jön magyarul is, mit a negyedik 1. ?! :-)
2012. nov. 15. 17:25
9/11 anonim válasza:
Szerintem érdemes megnézni feliratosan is. Nem beszélnek benne nagyon sokat, így olvasható és élvezhető a film is.
10/11 anonim válasza:
Tuti kijön DVD-n. Én megnéztem moziban. Ne riasszon el a felirat. Nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!