Mi a véleményetek az alábbi legendás horrorokról?
Az Omen szerintem elég gyenge. Nem azért mert régi, egyszerűen untam. Az ördögűző szerintem sokkal jobb, pedig az még régebbi.
A Ragyogás viszont szerintem nagyon jó, azt mindenképp ajánlom megnézésre, szerintem Jack Nicholson egyik legjobb alakítása.
A másik kettőt nem láttam.
A Blair Witch Project szerintem rém unalmas,nem értem,hogy miért lett ekkora szó. Az Omen-t még nem láttam,de majd bepótolom. A Shining véleményem szerint a valaha készült egyik legjobb horror,egyszerűen zseniális!
Az Eden Lake-t én nem mondanám horrornak,inkább thrillernek. Nagyon provokatívnak tartom,de az benne a szomorú,hogy valóban itt tart a világ.
A The Thing-et szintén nem láttam még.
Ha valóban jót akarsz,akkor nézd meg az Ördögűző című filmet! Én annál félelmetesebbet még nem láttam! Illetve ajánlom még a Démonok 1-2-t is,és a REC-et,annak az amerikai remake-jét,a Karantént,illetve a Ragyogás az,ami tényleg nagyon jó! :)
Ha az Eden Lake tetszett,akkor pedig mindenképp nézd meg az Utolsó ház balra-t!
Őszinte leszek.
Blair witch project az egész jó,mint időtöltés,de pocsék,mint horror.Annyi viszont ü benne,hogy azóta a film hatásár a rengeteg "found footage" film készült,amik sokkal jobbak,mint az ideglelés.
Oment nem láttam végig,mert unalmasnak találtam és kikapcsoltam.Elnézést,ha ezzel megbántottam valakit.
Shining(ragoygás) annyira nem tetszett(inkább könyvben),de S.K. legtöbb filmje azért igen.
Eden Lake-ez nagyon bejött.Angol thriller(féleség,eléggé összefolyik benne a határ),elég megrázóra sikeredett,izgalmas is volt,a színészek remekül játszottak és (sajnos) rávilágított egy elég nagy társadalmi problémára,ami manapság nagyon jellemzi főleg hazánkat(fiatalság).
Silent hill tetszett,elég nyomasztó volt egy-két helyen.
A dolgot nem láttam.
Hitchcock szerintem nagyon túlértékelt,és magáról is túl sokat képzelt.Az ő idejében talán félelmetesek voltak a filmjei,de ma már egy ötéves sem félne rajtuk.
Remélem hasznosnak találod a véleményem,elnézést,ha valahol vétettem egy-két helyesírási hibát esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!