Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi legendás horrorokról?

Figyelt kérdés
Blair witch project, Omen, Shining,Eden Lake(Erre különösen kivánnycsi lennék) a dolog(erre is)Köszönöm!

2012. nov. 12. 15:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az Omen szerintem elég gyenge. Nem azért mert régi, egyszerűen untam. Az ördögűző szerintem sokkal jobb, pedig az még régebbi.

A Ragyogás viszont szerintem nagyon jó, azt mindenképp ajánlom megnézésre, szerintem Jack Nicholson egyik legjobb alakítása.

A másik kettőt nem láttam.

2012. nov. 12. 15:53
 2/17 anonim ***** válasza:
A Blair Witch Project szerintem eszméletlenül UNALMAS. Eden Lake nagyon jó, ragyogás is, de a best of ezek közül az Ómen. A dolog című film: A régi nagyon jó az új kevésbé. Eden Lake azért egy különleges darab, érdemes megnézni.
2012. nov. 12. 16:07
 3/17 anonim ***** válasza:
Ragyogás nagyon jó, Jack Nicholsont imádtam benne, pedig Stephen King épp azért nem adta a nevét a filmhez mert ő szerepel benne:) Blair witch nekem unalmas volt, Oment (az első részt) szerettem nagyon, de gyerekként inkább, ma nem lenne olyan félelmetes... Eden lake-et nem ismerem!
2012. nov. 12. 17:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De ez az ideglelés/blair witch../ezt nem érdemes megnézni?És az Eden-lake?Egyes rajongók akkkor hagyták abba a horrorokat amikkor ezt látták,, állítólag...Ez miről szól?és tudnátok ajánlani párat,ami tényleg jó,KÖSzI :)
2012. nov. 12. 18:23
 5/17 anonim ***** válasza:

A Blair Witch Project szerintem rém unalmas,nem értem,hogy miért lett ekkora szó. Az Omen-t még nem láttam,de majd bepótolom. A Shining véleményem szerint a valaha készült egyik legjobb horror,egyszerűen zseniális!

Az Eden Lake-t én nem mondanám horrornak,inkább thrillernek. Nagyon provokatívnak tartom,de az benne a szomorú,hogy valóban itt tart a világ.

A The Thing-et szintén nem láttam még.

2012. nov. 12. 18:26
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha valóban jót akarsz,akkor nézd meg az Ördögűző című filmet! Én annál félelmetesebbet még nem láttam! Illetve ajánlom még a Démonok 1-2-t is,és a REC-et,annak az amerikai remake-jét,a Karantént,illetve a Ragyogás az,ami tényleg nagyon jó! :)

Ha az Eden Lake tetszett,akkor pedig mindenképp nézd meg az Utolsó ház balra-t!

2012. nov. 12. 18:28
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen-igen hallottam az Utolsó ház balra című filmről.Köszönöm a jó ötleteket.Az eden-lake-et nem láttam de ha valaki igen leírná pár mondatban ,hogy mi?Hitchcock filmekkel hogy álltok?És a maiak:Silent Hill,Igeglelés Csernobilban?Üdv.
2012. nov. 12. 18:36
 8/17 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek.

Blair witch project az egész jó,mint időtöltés,de pocsék,mint horror.Annyi viszont ü benne,hogy azóta a film hatásár a rengeteg "found footage" film készült,amik sokkal jobbak,mint az ideglelés.

Oment nem láttam végig,mert unalmasnak találtam és kikapcsoltam.Elnézést,ha ezzel megbántottam valakit.

Shining(ragoygás) annyira nem tetszett(inkább könyvben),de S.K. legtöbb filmje azért igen.

Eden Lake-ez nagyon bejött.Angol thriller(féleség,eléggé összefolyik benne a határ),elég megrázóra sikeredett,izgalmas is volt,a színészek remekül játszottak és (sajnos) rávilágított egy elég nagy társadalmi problémára,ami manapság nagyon jellemzi főleg hazánkat(fiatalság).

Silent hill tetszett,elég nyomasztó volt egy-két helyen.

A dolgot nem láttam.

Hitchcock szerintem nagyon túlértékelt,és magáról is túl sokat képzelt.Az ő idejében talán félelmetesek voltak a filmjei,de ma már egy ötéves sem félne rajtuk.

Remélem hasznosnak találod a véleményem,elnézést,ha valahol vétettem egy-két helyesírási hibát esetleg.

2012. nov. 12. 19:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm!
2012. nov. 12. 19:28
 10/17 A kérdező kommentje:
De ebben az Eden Kake tulajdonképpen nincsenek démonok,furcsa ,megmagyarázhatatlan dolgok,hanem csak a brutalitás?Igaz hogy valami olyanról szól ,hogy vandáálok megtámadnak egy fiatal párt?üdv.
2012. nov. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!