Mi a véleményetek alábbi horrorokról? (Lenn)
Az árva király film. De inkább thriller!
Snuffot nem ismerem. A többi is jó, viszont a Mártírok lényegében annyira hülyeség.
Elnézést,de ebből csak kettőt láttam.
Nos az átok nem rossz,de érdemesebb az eredetit nézni,mert milliószor jobb(Ju-on:the curse 1-2).
És a másik a mártírok.
Jó film,elég brutális és megrázó is,de hogy is mondjam...kissé túlértékelt.
Úgy értem,hogy vannak nála brutálisabb és ezerszer nyomasztóbb filmek,de van,aki ezt teszi első helyre.
A többiről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Az átoknak az eredeti japó verzióját érdemes megnézni. A remake szar mint általában a mainstream amcsi horrorok.
Árva: amcsi létére igen kellemes csalódás volt. Érdekes sztori, jó kis csavarral a végén. A főszereplő kislány játéka engem meggyőzött.
Mártírok: a legjobb, legérdekesebb, pszicho-horror, amit láttam a műfajban eddigi életem során. Kemény pszichikai hatással bíró darab, komoly filozófiai mondanivalóval, kimondottan szeretem a francia alkotásokat. Igazi művészfilm, tehát nem a Fűrész sorozatokon szocializálódottaknak nem ajánlom.
Ördögűző: klasszikus a műfajon belül, alapdarab, meg kell nézni.
Fehér zaj, Snuff: ezek nem láttam, majd más véleményezi:)
*japán
Elnézést,de ettől herótom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!