Dr. Csont (FOX) vs. A mentalista (CBS) vs. Castle (ABC)?
Dr.Csont a kedvencem, mert én is antropológiát szeretnék tanulni.
A mentalistát néztem, de lassan beleuntam, de lehet újra kedvet kapok hozzá.
Castlet nem ismerem.
a castle-t nem szeretem, a másik kettőt nagyon.
a mentalistát azért, mert tökre érdekel az emberi viselkedést, a hazudj ha tudsz is nagyon tanulságos.
a dr csontban a karaktereket imádom, mindegyik irtó jól lett kidolgozva.
Örök kedvencem a Csont,nekem minden rész nagyon érdekes, és minden szereplő karaktere jól eltalált. Szerintem humorban verhetetlen ez a sorozat.
Második helyen áll a Mentalista. Kíváncsi vagyok, meddig húzzák még ezt a Red John- sztorit.
A Castle- t is kedvelem, különösen a 4. évad utolsó része tetszett. És az 5. évad eddigi részei is jól sikerültek.
Én mind a hármat szeretem.
Dr. Csont- érdekes, mert különlegesek a szereplők és pedig mindig a szereplőket figyelem egy filmben.
A mentalista- szintén nagyon jó. Tetszik, ahogy Patrick Jean megfigyeli az emberek viselkedését.
Castle- ez azért jó, mert (pl. szerintem) van valami kialakulóban Richard Castle és Kate Beckett között. Én végig nézem, mert kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből a sztoriból.
ez a 3 kedvencem :)
de szerintem a legjobb a mentalista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!