Ki nézi a Castle -t / Mentalistát / Dr. Csontot? Hány évesek vagytok?
Én néha-néha mindhármat. 17-vagyok,(L) szintén ... hát jó azért nem vagyok stréber, legalábbis az önérzetem ezt mondatja velem. A Castle, meg a doktor CSont nálam veri a mentalistát, mert szerintem kicsit egyoldalú a humora, és hosszútávon én unom. A tekorodban én a Miami helyszínelőket néztem napiszinten, utána pedig a gyilkos elmék jött...
Amúgy húgom (15) nézi mindhármat, bár ő sem rendszeresen.
Régen voltam "sorozatfüggő", ma már nem követek egy sorozatot sem, de ha úgy jön ki, akkor megnézem. :)
Anno én is bírtam a fent említetteket. Illetve még jó volt a Gyilkos elmék, LOST, A szökés és az Odaát.
Azért sajnálom, hogy a LOST-ot abbahagytam, valamikor lehet előszedem valahonnan. :D
19/F
Én is nézem. Régen ment a harmadik műszak na az volt a kedvencem :)
Most ezeket nézem: Ments meg, Totál szívás, Doktor House, Hazudj ha tudsz, Barátok közt xD meg amiket felsoroltál
19/F
A stréber alatt azt értem h sokakkal ellentétben az (osztályból) majdnem mindig ötöst kapok a házim mindig kész és ők teljesen mások (horror film és facebook) és azt hiszik én csak tanulok
meg azt hogy általában meg sem merek szólalni nehezen barátkozom meg valakivel stb.
köszi a válaszokat
ja és még valami a hazudj ha tudsz-t is néztem csak az 3 évad után befejeződött és már mindet láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!