Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki nézi a Castle -t / Mentalis...

Ki nézi a Castle -t / Mentalistát / Dr. Csontot? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
csak mert én 13,5 lány vagyok ja és "stréber" de már kb 18 évad krimit láttam

2012. okt. 21. 21:18
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
A kedvenc sorozatom a MENTALISTA!!!!!!!!! <3<3 mindent tudok róla mindent az egészt történetről!! A Castle-t is imádom! Ja és eggytalán nem vok stréber am 14 vagyok.
2012. nov. 5. 20:17
 22/30 anonim válasza:

Régen nagyon nagy Szökés rajongó voltam. Az összes részét láttam többször (neten is néztem) is. Most a Castle-t szeretem nagyon.

13/L

2012. nov. 25. 21:09
 23/30 anonim ***** válasza:
12 éves vagyok, lány öt éves kábé 40 sorozatot nézek hetente a mentalistát nem nézem a másik kettőt igen.
2012. nov. 26. 17:10
 24/30 anonim válasza:
Castle-t nézem rendszeresen. Láttam eddig minden részt és jópár részt többször is megnéztem. Castle rajongó vagyok. Ez a sorozat nekem olyan,hogy naphosszat tudnék beszélni róla,és legszívesebben teleraknám Castle pószterokkal a falat. :DD Néha a Mentalistát is nézem,hosszútávon unom. Bevallom őszintén a Dr. Csontból egy részt nem láttam. Néztem még Dr. House-t amikor még volt,Monk-ot,újjabban a Médium című "misztikus krimit" nézem. Régebben stréber voltam,és nagyon zárkózott,most már nem annyira. 14/L
2013. márc. 30. 22:48
 25/30 anonim ***** válasza:
Én mindhárom sorozatot szeretem, legjobban dr csontot és a mentalistát. Castle is jó de néha unalmas.
2013. ápr. 4. 07:35
 26/30 anonim ***** válasza:
Nancy ül a fűben!!!!!!!!!!!!!!!! ajánlom nagyon de NAGYON :DDDD
2013. ápr. 6. 02:12
 27/30 anonim ***** válasza:
12 vagyok,Castle régen néztem,Dr. Csontot néha,és Mentalista megszállott vagyok:D:Dimádom a Mentalistááát:D
2013. dec. 18. 14:20
 28/30 anonim válasza:
Én 12,és nagyon nagy Castle fan vagyook!Néha én is stréber vagyok,de nem mindig.Néha a Bones-t is nézem.A Mentalistéból meg max. 1 részt láttam.
2014. okt. 28. 20:40
 29/30 Arwen Undómiel válasza:

hali!

ha még mindig ilyen vagy, de legalább is szereted még a krimiket jó haverok lennénk. addig is nézd meg a Numbers-t (gyilkos számok), és a Pretty Little Liars-t (hazug csajok társaága) :D

2014. okt. 29. 07:33
 30/30 Arwen Undómiel válasza:
ui: 14/L
2014. okt. 29. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!