Mentalista vagy Castle?
Mentalista - Általában nem szeretem a sorozatokat, de ez egész jó, bírom a csávót is, meg slussz poén, hogy amit csinál az valódi és tényleg lehetséges.
Castle - Ezt nem szeretem, mert a címszereplő nem is világos miért lehet ott a rendőrségen, hiszen maximum egy mázlista kibic, de semmi extrát nem tett le az asztalra.
Előző:
ha nézted a Castle-t akkor egyértelmű, többször is mondták már, jóba van a polgármesterrel meg sok egyéb fejessel, így protekcióval könnyen be tud kerülni.
Új kapitány kiakarta rugdosni, de nem sikerült.
Amúgy csak a Castle-t nézem ezek közül, 1-2. évad nem volt rossz, Castle hülye karaktere pár poénos jelentetett szállított, de amit a legutóbbi évadban műveltek egyszer kétszer már hangosan felnevettem, nem azért, mert vicces volt, hanem olyan gagyi klisés szar.
Ami folyat Kate és Castle között nagyon szánalmasan lett megoldva, mint valami gagyi brazil szappanoperában, az olyan részeket inkább át is tekertem.
De azért nem rossz, ha épp nem erről szól az egész rész.
Mentalistából csak egy-egy részt láttam néha, nem rossz, itt is poénos a főszereplő.
De amúgy egyik sem valami jó sorozat, nem csoda, országos csatornán Lost óta nem volt (és valószínűleg már nem is lesz) normális sorozat, max ilyen 10/6-os délutáni valamik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!