Mentalista vagy Castle?
Figyelt kérdés
Te melyiket szereted? És szerinted miért jobb a másiknál?2012. jún. 28. 20:18
15/20 anonim válasza:
Castle!!!!!!!!!! ezerszer jobb mint a Mentalista , egy részt láttam belőle , de az se tetszett ... Castle ezerszer poénosabb és jobb :)
16/20 anonim válasza:
Számomra teljesen egyértelmű, hogy csakis a CASTLEEE lehet a legjobb.Imádom:humor, feszültség, izgalom, minden ami kell.A mentalista sem rossz, de nekem egy kicsit uncsi.
17/20 anonim válasza:
Egyértelműen Mentalista, Castle még lop is a mentalistából, ega nagy utánzat az egész.
18/20 anonim válasza:
Egyértelműen a Castle, hatalmas fan vagyok. A Mentalistából egy fél részt láttam, az se tetszett.
19/20 anonim válasza:
Castle,Mentalistát is nézem,de nem tud annyira érdekelni...Castle 5.évadot nézem és fantasztikus...nagyon imádom..valahogy van benne valami + amitől az a legjobb
20/20 anonim válasza:
nem szeretem a bűnüldözős sorozatokat, de ha unatkozom, egy mentalistát képes vagyok végignézni
a castle pedig rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!