Virage kérdése:
Szerintetek a Mentalistában Patrik Jane (Simon Baker) és Teresa Lisbon (Tobin Tunney) Összejönnek egyszer?
Figyelt kérdés
Olyan jó lenne ^^ nem?2012. jún. 27. 12:49
1/12 anonim válasza:
Én is nagyon várom, hogy összejöjjenek, de szerintem majd csak a sorozat végén fognak. Mintha olvastam volna egy interjúban, hogy Bruno Heller ( a sorozat kitalálója) is azt nyilatkozta, hogy azzal fog befejeződni, hogy összejönnek.
2/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Te is szereted a sorozatot? Én rajongok érte! :)
3/12 anonim válasza:
Sziasztok! :)
Én IMÁDOM ezt a sorozatot, talán ez az eddigi legjobb, amit láttam. Szerintem nem fognak összejönni, véleményem szerint nem illenek össze. Aztán ki tudja... :)
Szerintetek ki Red John? :D
4/12 A kérdező kommentje:
Én is imádom a sorozatot, mikor megtudtam, hogy az RTL most vetíti a 2. évadot, majdnem sikítottam. Amúgy meg éppen azért illenek össze, mert különböznek. na meg mert csak lisbon tudja féken tartani jane-t. néha nem sikerül xD Red John-ról én nem tudok semmit, de szerintem a készítők addig fogják húzni, amíg lehetséges. A 4. évad végén nagyon közel járnak ahhoz, hogy elkapják, de megint kicsúszott a kezükből. Azt viszont nem tudom, hogy Jane megint ölni fog-e :)
2012. jún. 27. 18:01
5/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, 4. évadot akartam írni, csak siettem :)
2012. jún. 27. 18:02
6/12 anonim válasza:
Értettem, semmi baj. : D
Hm... abban igazad van, hogy Teresa meg tudja fékezni. Hát, nem tudom, izgalmas lenne... :D
Én azt olvastam valahol, hogy most a 6. évadot tervezik, szóval ezek szerint még jó sok idő van hátra, míg megtudjuk, ki az. Szerintem fog ölni. De én nem tudok rá haragudni... :( :)
7/12 anonim válasza:
Első vagyok: szerintem azért illenek össze, mert ugyan különbözőek, de kiegészítik egymást.
8/12 anonim válasza:
Szerintem igen...sok olyan helyzet volt,ami arra utal hogy majd egyszer:D de biztos hogy utso részbe:D meg amikor majdnem elkapták red johnt a 4. Évadzáróba akkor ott fogták egymása kezét,és aztmondta amikor ugye ''lelőtte'' hogy soksikert lisbon szeretlek:D
9/12 anonim válasza:
Az nagyon szép jelenet volt, mikor ott a sivatagban (4. évadzáró) Jane megfogta Lisbon kezét. Szeretik egymást ez nyilvánvaló, csak nem merik bevallani talán még önmaguknak sem. Főleg nem addig, amíg Red John életben van.
10/12 anonim válasza:
Szerintem össze fognak jönni legalábbis nagyon remélem mert valahol ez a lényeg meg az hogy kinyírják red johnt!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!