Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a Teresa című sorozat...

Mi lesz a Teresa című sorozat vége?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 12:53
1 2
 1/12 anonim válasza:

2 fajta utolsó rész van fent youtube-on.

Egyikben Teresat lelövi Fernando es meghal.

A masikban pedig Arturoval marad..

De Teresanak meghal valakije. Nem jöttem még rá,h ki. Tudja valaki?

2012. jún. 27. 16:03
 2/12 A kérdező kommentje:
az apukája hal meg szerintem, mert megnéztem azt a fajta verziót, hogy arturóval marad, és nem volt benne az apukája.
2012. jún. 27. 18:29
 3/12 anonim válasza:
Én már nagyon várom mert Teresa rajongó vagyok.
2012. júl. 1. 09:28
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

SPOILER:

Cutberto Juana férje lesz.

Ha jól tudom Teresa és Arturo elválnak, aztán Teresa rádöbben, hogy szereti őt, és végül megbocsát neki Arturo.

Teresa lelőtte Sainz feleségét, aki lebénul. Lassan gyógyul, Arturo rájön, hogy Mariano és Teresa szeretők, Arturo úgy gondolja, hogy a pénzéért ment hozzá feleségül. Arturot elérte a gazdasági válság, és kételkedik Teresa szeretetében , úgy dönt, hogy próbára teszi a szeretetét és elviszi oda élni ahol ő lakott. Teresa arra törekszik, hogy javítsa az anyagi helyzetét, elcsábítja a milliárdos Fernandot, aki nemcsak Arturo barátja, de Luisa szerelme. Mariano elmondja Luisanak, hogy Teresa kísérlete, hogy meghódítsa Fernando szívét. Lucia, Luisa legjobb barátja, és Arturois kedveli, ezlért Teresa féltékeny Luciara.

Teresa sikeresen elcsábítja Fernandot, és meggyőzi őt, hogy írja alá, hogy több mint a fele vagyonát adja neki. Interjúja miatt Teresa ellen fordul családja, amelyben előadta, hogy szülei meghaltak, és Juana volt a "babysitter". Refugio, az anyja, és Juana, úgy érzik, elárulták. Az összes barátja és családja Teresa ellen fordul. Bár Teresa egyedül marad, megkísérli újra Arturo szerelmét. Teresa autóbalesetet szenved. Így lassan visszanyeri Arturo szeretetét. Refugio túl korainak érzi, hogy megbocsásson Teresanak, de megbocsát. Megtanulta mi a szeretet, Arturo ad neki még egy esélyt.

Cutberto majd Oriana asszisztense lesz, Oriana a későbbiekben lebénul.

Luisa egyedül álló anya és Fernando ex-menyasszonya lesz

Rubennek és Esparanzának végül megszületik majd a gyerekük, akit Rodrigo-nak hívnak majd. Mayra elválik Rubentől.

Rubent leszúrják majd a börtönbe, mégpedig Fito barátja. Esperenza pedig majd hozzá megy Hernán-hoz.

Genoveva-t letartóztatják Fito megölése miatt, de mielőtt ez bekövetkezne Genoveva felbéreli, hogy lopja el Esperanza csecsemőjét.

Armando, Teresa apja meghal majd egy szívrohamban.

Új szereplő: Lucía Álvarez Granados: Luisa legjobb barátja, Teresa ellensége, Arturo szereti

2012. júl. 6. 21:24
 5/12 anonim válasza:
Tiszta izgalom gyerekek! ;) :'DD
2012. júl. 7. 17:59
 6/12 anonim válasza:
Mariano elveszi Aurorát, Teresának pedig megbocsájt Arturo, csókolóznak úgy lesz vége és persze sok sok sírás mint minden szappanoperánál :D
2012. szept. 8. 16:43
 7/12 anonim válasza:
Ha már a befejezésnél tartunk..sztetek milyen a vége? elégedettek vagytok vele? Mert én úgy gondolom h sokkal jobb mint a Rubi vége...ki mit gondol?
2012. szept. 29. 00:44
 8/12 gabika00 válasza:
ez lett volna a befejezo resz? a 152-ik csak mert azt irtak hogy 153-resz van
2012. szept. 29. 07:45
 9/12 anonim válasza:
igen,szerintem is 153 lessz minimum! mert nem hinném hogy még nemis szóltak egymáshoz,úgy már vége. EZ nem így van,hanem lessz szerintem 153rész,és talán Teresa az anyukájával is meg Huánával is kibékül és ezek beleférnek még egy 153-adik részbe :)
2012. szept. 29. 12:48
 10/12 zsofiiiy válasza:
en egy olyan verziot is lattam hogy Teresza az Arturotol kapott macijaval elindul es kezdodik minden elorol egy masik ferfival !
2013. márc. 21. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!