Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Trek vagy Star Wars?

Star Trek vagy Star Wars?

Figyelt kérdés
Aki nem látott még LEGALÁBB KÉT RÉSZT mind a kettőből, az NE válaszoljon! Indoklást is kérek, nem csak h az egyik miért jó/jobb hanem h a másik miért nem. (Ha mindkettőt szereted írhatod azt is.)

2012. okt. 24. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Star Trek a kedvencem, a star warsban sok a lövöldözés, verekedés, szomorúság és a története is rövidebb, a Star Trek-nek van mondanivalója.
2020. febr. 20. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
6-os te hol élsz? Az semmit nem jelent hogy a trek volt hamarabb semmi köze hozzá most csak gondolj bele valaki megcsinálta az első fps játékot akkor más nem csinálhat? Vagy pl youtubeon csinált egy gamplay csatornát akkor más nem csinálhat? F@szság
2020. júl. 25. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét film tetszik, szerintem, az a legjobb, ha mindkettől látott már valaki filmet.
2021. jan. 27. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a Star Trekből a régi sorozatok a legjobbak, azt érdemes lehet megnézni.
2021. jan. 27. 22:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm a lepontozást 😉 1 vagyok. Ja és kedves kérdező tudom hogy trek előbb volt deeee az utána lévő dolgokat lemásolta ha nem is teljesen
2021. febr. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!