Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha rajtad múlna melyik időszak...

Ha rajtad múlna melyik időszakot filmesitenéd meg a star wars univerzumból?

Figyelt kérdés
Én a Great Hyperspace Wart vagy a Yuuzhan Vongot :)

2012. okt. 9. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:

1. A The Force Unleashed első és második részéből gyúrnék össze egy trilógiát (a játék sztorijában lévő logikai hibák - pl. hogy a főhős már-már nevetségesen erős - nélkül).

2. A Yuuzhan Vong háború során a sötét oldalra átállt Jacen Solo uralkodását és bukását egy trilógiában (a sztori hasonló a nagyapja, Anakin Skywalker történetéhez).

Mondjuk én mindezeket inkább animációs filmekként képzelném el, hasonlóan ezekhez:

http://www.youtube.com/watch?v=ubZdCHvJl3c

http://www.youtube.com/watch?v=p0ra8rjxwHc

2012. okt. 10. 00:30
 2/7 anonim válasza:
engem a régi idők vonzzanak nagyon szóval Exar Kun idejéből vagy Darth Bane korából, esetleg visszamennék a nagyon régi időkbe pl Marka Ragnos, bár ez már csak a nagyon-nagy rajongóknak tetszene.
2012. okt. 10. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves előző válaszolók,felvilágosítanátok,hogy kik ezek?Életemben nem hallottam róluk,pedig szeretem a star wars-ot .Ezek valami fanfictionból,vagy játékból vannak?

A force unleashedet ismerem,az játék,de a többi nem világos.

2012. okt. 10. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A KotOR-t
2012. okt. 12. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves harmadik! Ezek a történetek többnyire könyvek formájában jelentek meg (bár én Star Wars-os rajongói oldalakon olvastam róluk).
2012. okt. 12. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Klónok háborúja, nem gyerekeknek, hanem teljesen Brutálisan mint egy háború!Nem valami nevetséges mesét, ami mostanában elég jó történet szempontjából!
2012. okt. 20. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Józan Vong-ot
2012. okt. 24. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!