Melyik rossz életű jelölte Arany-málnára az Armageddon-t?
Meg Bruce Willis, legrosszabb színésznek... Pff. Több, mint 10éve volt, de úgy feltud idegesíteni..
Egyszer átnéztem, hogy melyik évben kiket/miket jelöltek vagy díjaztak Arany-málnára... azóta nem is veszem már komolyan, mert néha tényleg egész jó filmeket szórnak meg.
Az meg külön kemény, hogy az Armageddon főcímzenéjét Arany-málnára és Oscarra is jelölték egyszerre (!). Ha mindkettőt megkapta volna, akkor még szénné is röhögtem volna magam. :D A Con Air c. film zenéje szintén így járt, mindkettőre jelölték... vicc.
Amúgy Bruce Willist az Aramageddon mellett az összes akkor készült (1998) filmjéért megszórták: A kód neve: Merkúr, Szükségállapot... Ez megint csak vicc, szerintem csak nem tetszett nekik a búrája, vagy valami.
Sajna ez van, ezt kell szeretni, de az én szememben az Arany-málna egy nem létező díj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!