A Gintama anime vegulis jo v rossz?
Gintama inkább poénokra építt , vannak benne hatalmas részek :D
a KHR 1 shounen fight , az első 20rész kb szar, 1-2 fillerel együtt .
Viszont a harcok 34-66közt nagyonjók és nagyon epikus lett például a future arc is :D
Gintamát én még nem láttam, de eddig kétféle véleméynt hallottam, két nagyon jó ízlésű embertől: egyik szidja mint a bokrot, másik szerint iszonyat jó, csak az első 4 rész borzalmas. Ezek alapján azt mondom, ízlés kérdése.
A Katekyo Hitman Reborn a 3. legjobb shounen a One Piece és a Soul Eater (mangák) után, mindenképp érdemes elolvasni. Anime is jó, csak a future arc után lezárul, és nagyon-nagyon cenzúrázva van, vért nevetséges szinten nem tartalmaz. Például egy egy embert felnyársal egy hatlamas tüskés sün, és semmi vér. De maga a sztori meg főleg a karakterek nagyon jók.
Én teljesen jónak mondom a Gintamát, ez a kedvenc animém :)
Valóban kb. a 30.résztől jönnek a "jobb" részek, vagy úgyis mondhatnám, hogy onnantól indul be az anime, de azért az előtte lévő részek közül is van 1-2 ami üt, pl. a 20.rész az egyik kedvencem xD És igazából én úgyanúgy szeretem azokat a részeket is, mint a 30. utániakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!