Animések, a Gintama nincs szerintetek túlhypolva?
Konkrétan nemis az első és a második seasonjára gondolok , mert tény hogy jók voltak elöl érdemelnek helyet.
De most jön a 3ik seasonja , alig jelent meg de már top1 malon TOP1! kicsit viccess.
Lessz fordítás belenézek hátha
Nincs túlhyoplva szerintem. Itthon nem nagyon ismert, bár Külföldön és Japánban már tényleg sokan ismerik és szeretik. Nagyon sok vicc és poén van benne, ami bárkit megnevettet (még anyám is nevetett rajta, pedig ő egyáltalán nem szereti az ilyesmiket)
Nincs nagyon még egy ilyen anime. Gondolom azért van ilyen magas szavazata, mert az 1. és 2. évad is nagyon jó volt.
Nekem is top1, mert meg van benne minden, amit keresek, rengeteg humor, dráma, harc és humor :D A részekre ha visszaemlékszem még most is elnevetem magam. Szerintem nézz bele, mert érdemes, kár, hogy itthon nem ismert.
Amúgy, láttad az első évadot? Vagy csak a szavazás miatt tetted fel?
Igazából végig nem láttam , valamiért nekem nemjönbe , egy shounentől harcokat várok/elv:egyik barátom mondta hogy első harcos rész 75rész után lessz és azt is gyorsan lezavarják/ , főleg 1 ilyen szamurájos storyban , de a 40.ik részig se volt semmi csak hülyeség/ezt most a poénokra értem/ , egyszer biztos végig fogom nézni de van előtte 1-2 anime prio-ba ,
viszont a 3 seasonba lehet belenézek .
Jah igen, mint shounen, kevés benne a harc, és látszik, hogy a poénra fektetnek hangsúlyt. Nekem mint lánynak, nem feltétlenül kell bele a folyamatos harc, és nekem ez így pont jó. Persze én is bírom a harcokat :D A történet lassan indul be, de az eleje nekem sem tetszett nagyon, aztán egyszerűen rákattantam. Számomra a humor fontos, és itt olyanok vannak, amikre gondolni sem tudok :D mindig meglep és megnevettet. Azért remélem, egyszer neked is tetszeni fog :)
Előző voltam! :)
Most néztem meg a új Gintama azaz Kintama új részét.
Őszintén nem rossz , története kissé fura így a 3ik szezonra .
Az első szezonból nem tudod melyik részek voltak amikben harc volt , vagy vitte előre a story-t ?
Ezek azok amik viszik a történetet ?
A többi csak poén ?
Igazából érdekelne és megnézném , de elsősorban azokat a részeket amelyek viszik a story-t.
Majd ha több időm lessz a többit is.
Hát ebbe benn van összes rész, nehéz különválogatni, mert mindegyik tömve van humorral. Mondjuk én se néztem meg pár részt belőle, ami már nem tetszett. De az első szezonban ami nagyon harcos volt:
Benizakura Arc, de itt ajánlom, hogy a filmet nézd meg, ugyan az csak sokkal szebben rajzolva, nekem nagyon tetszett. Episodes 58-61
Fuyo Arc Episodes 69-71
Yagyu Arc Episodes 76-81 (itt fontos, mert innentől maradandó szereplők lesznek)
Okita Mitsuba Arc Episodes 86-87 (itt is fontos részt, ez a drámai része, harc is van benne)
Shinsengumi Crisis Arc Episodes 101-105
Ryugujo Arc Episodes 115-118 (ha jól emlékszem, itt nincs túl nagy komolyság és harc, de azért van)
Ghost Ryokan Arc Episodes 131-134
Yoshiwara in Flames Arc Episodes 139-146
Tama Quest Arc Episodes 167-170
Red Spider Arc Episodes 177-181
Rokkaku Arc Episodes 186-187
Diviner Arc Episodes 195-199
Hát nem tudom, hagytam-e ki részeket, de szerintem ezek fontosak. Most persze mindegyik tele van poénnal így is, de a nagyon csak poénból állókat, azokat nagyjából nem írtam bele. Amúgy az az oldal egy jó oldal, most innen használtam én is :)
"Egyáltalán nincs túlhypeolva. Szórakoztató, egyedi, vicces, néha komoly, van benne tanulság és kikapcsol. Akinek nem jön be ez a fajta humor annak nem fog tetszeni, de sokaknak bejön és ezért van benne a top10ben."
Nemtudom az első részek alapján a beelzebub messze előzte nálam és abban harc is volt , de most megnéztem az új évad első részét és elkezdett érdekelni a story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!