A gintama csak 252 részből áll összesen vagy még nem fejezték be?
Figyelt kérdés
nagyon vicces anime meg minden de én olyan befejezetlenek érzem mert megjelentek a fő gonoszok de egyikük sem harcolt a jó fiúkkal,hogy eldöljön ki a jobb meg stb...pl:kagura a bátyjával meg gintoki és Takasugi harcával?? a Movie 1-et meg néztem ott elég sok kiderül de nem ezek ha valaki tud valamit róla akkor írjon honlap vagy bármi jó.2012. máj. 28. 19:19
1/6 anonim válasza:
Tudomány? :D :D
Meg ott is van hogy milyen filmek meg hasonlók vannak. De igen, maga az anime az 252 részes.
2/6 anonim válasza:
Eddig igen :) de lesz folytatás, csak megint megállnak, hogy a manga tudjon tovább futni. Lehet hogy megint csak egy év múlva folytatják, de biztos hogy folytatják. Mert ez a legjobb :D
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. máj. 29. 14:36
4/6 A kérdező kommentje:
És esetleg van olyan honlap amin online meg lehet nézni a mangát magyarul és nem kell töltögetni?
2012. jún. 3. 15:49
5/6 anonim válasza:
A SaiyanRivals.Hu csinálja, annak van online manga olvasója. De azt most nem tudom hogy áll a project. Elkezdték az elejétől, asszem több mint 20 fejezet van és folytatják onnan ahol abbamaradt az anime is. De nem tudom azóta hány fejezet került ki. De azért jó hogy fordítják :)
Nagyon jó csapat szerintem :) (egyszer talán majd csatlakozok hozzájuk xp)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi az infót azt a honlapot már néztem és én nem nagyon értettem hogy miért a 20. után jön a 200 valahanyadik amugy én is nagyon örülök az ilyen fordításoknak mert nélkülük nem értenék semmit 5 éve tanulok angolt nagy részt le tudom fordítani a lényeget de nagyon sok minden kimarad de akkor is jók ezek a honlapok pl:bleachfan.hu és naruto-kun.hu szoktam még nézni meg esetleg az uraharashopot na de nem regélek itt am és szorítok neked hogy ez a kis állom valóra váljon neked
2012. jún. 4. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!