Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek melyik anime a kedvence...

Nektek melyik anime a kedvencetek és szerintetek melyiket érdemes megnézni és miért?

Figyelt kérdés
:DD Jelenleg unatkozom és szeretnék valami jó animét nézni...:DD
2012. okt. 4. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Code Geass a legjobb amit valaha láttam .

De vannak még jók :

Gintama

FMA:Brotherhood

Mirai Nikki

Elfen Lied

Angel Beats!

Claymore

Kuroko no Basuke

Tasogare Otome x Amnesia

.hack// -ek

Bakuman

Shaman King

Haiyore! Nyaruko-san

Steins;Gate

Rainbow

Tiger and Bunny

Mnemosyne

2012. okt. 4. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gintama, ezzel el leszel egy darabig, ha tetszik az első kb 5 rész, akkor rá fogsz tapadni. Az első rész nem annyira jó mint az utána következők de próbáld meg.

Ezen nem tudsz unatkozni. Humor és Paródia az egész izgalommal és kevéske de nagyon jó harccal.

Az első évad 201 részes, a második 51, van egy filmje, bár az csak egy összefoglalója az egyik harcos résznek, de érdemes megnézni. Továbbá van még pár OVA-ja, de nem szükséges megnézni, az egyik a sorozatban is lesz, a másik (a Jump Tour 2008 azthiszem azt nézd majd meg ha tetszik a sorozat).

Pont ma indult a sorozat japánban (bár ha jól tudom csak kiegészítés és ismétlés, de itt ki tudja). 2013-ban lesz még egy filmje. Így láss neki, hogy addigraa biztosan tudd mi a van :DD

Az egész sorozat megvan magyar felirattal (SaiyanRivals) a film és azthiszem csak pár Special, de a többsége meg van.

Hajrá! :D Nekem kedvencem :)

2012. okt. 4. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Fullmetal Alchemist Brotherhood, Death Note, Trigun
2012. okt. 4. 19:22
 4/9 gotika válasza:
háát pl: Naruto, K-on, Kilari, Bleach, Kaichou wa maid-sama!, Asu no yoichi, most hirtelen ezeket írtam.Nekem ezek a kedvenceim!
2012. okt. 5. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:

D.gray-man - Izgalmas sztori, fordulatos történet, érzelmekkel teli. (1# Kedvenc.:DD)

Fullmetal alchemist- Erre is ugyan azt tudom mondani.:) Csak még talán több érzelem van benne, mert ugye az sztroi egész a család körül forog./azzal kezdődött minden.(2# kedvenc.)

No.6- Dettó.:D Tanulságos is, csak úgy mint a fent említettek! (3# kedvenc.)

Trinity Blood - Izgalmas, jó sztori.

Pandora Hearts - Jó sztori.

Macross Frontier - Ebben is nagyon eltalálták a történetet, és a harcok is remekül vannak megcsinálva. Az izgalmas bunyók között, pedig egy-két románc is fényt lát.:D

Ezek mind a kedvencek közül vannak.:) ^^ Én nagyon oda figyelek a történetre, és kritikus is vagyok. De ezeket még egyszer sem tudtam végignézni őszinte elismerés és néhány könnycsepp kísérete nélkül.>.< xD (Najó, bevallom, mindegyiknél az asztalt vertem, úgy bőgtem.xD >.<")

A következő kedvencem pedig a Kamisama Hajimemashita lesz, amint kijött.xD De gondolom úgyis mindet ismerted már.xD Minden esetre ha nem, remélem majd az egyik megtetszik.xD

2012. okt. 5. 20:49
 6/9 SkAriN88 válasza:

HELLSING ULTIMATE

Tengen Toppa Gurren Lagann

Omamori Himari

Highschool of The Dead

Umineko no Naku Koro ni

Samurai Girls

Ga-Rei Zero

First Squad

Shuffle

Fate Stay Night

Blood C

Another

High School DxD

2012. okt. 6. 07:53
 7/9 Kameko-san ***** válasza:

Hetalia:

- mert vicces

- mert helyesek/szépek benne a karakterek

- mert egyedi az ötlet

- mert tanulhatok belőle egy kis törit

- mert könnyen bele lehet képzelni egy kis/nagy shonen ai-t/yaoi-t

- mert jók benne a karakterek

- mert láthattam benne, ahogy Hungry-chan egyedűl szétveri Prussia egész seregét xD

2012. okt. 15. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Highscool Of The Dead - izgalmas,vicces,néhol brutális és félelmetes,pluszba nagy mellű gimis lányok vannak benne :DD

Soul Eater - jó látványvilággal rendelkezik,tetszik a világa,jók a karakterek,néhol vicces,néhol izgi,és van egy különös varázsa :)

Hellsing Ultimate - nagyon véreas,nagyon brutál,kész horror,és állati stílusos a rajzolása

Kore Wa Zombied Desuka? - gyönyörű grafika,szerethető karakterek,vicces,néhol viszont nagyon megható és szomorú,és kész őrület az egész

Elfen Lied - van mondanivalója,megható,és a látszat ellenére nem csak az agresszivitásról szól,pluszba szépek a hátterek

Vampire Knight - jó történet,hangulatos,szerethető karakterek,sokszor vicces,de néha egészen megható

Higurashi no Naku Koro Ni - a legjobb amit valaha láttam! gyönyörű grafika,fantasztikus zenék,hihetetlen hangulat,nagyon félelmetes,misztikus,és folyamatosan feszült,és elsőre bonyolult,ám de annál logikusabban áll össze a kép (KÖTELEŐ DARAB!)

Umineko no Naku Koro Ni - hasonló a Higurshi-hoz,de nekem ez kevésbé tetszett,z már jóval bonyolultabb,és meseszerűbb. Jól indul,de a közepe felé kezd túl bonyolulttá válni,bár a zenék nagyon jók benne,és a látvány sem utolsó!

2012. nov. 4. 18:44
 9/9 anonim válasza:

Ao Haru Ride

Orane

Angel Beats

Lovely Complex

Ezeket nagyon ajánlom

2018. okt. 14. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!