Milyen anime-t, érdemes nézni?
Death Note- A halállista.
Ennek elég jó a története, emlékezetes karakterek, és sokat lehet belőle tanulni(pl emberismeret), jók benne a párbeszédek a gondolati dolgok.
És minőségi, szóval nem vágnak benne hülye fejeket. (nem gyerekes).
Attól függ, hogy milyen téma érdekel. Amúgy a jaápon elég "érdekes" gondolkozásúak, szóval vannak nagyon beteg történeteik.
Nekem a Wolf's rain a kedvencem. Állatos (értelemszerűen farkasos) világvége hangulatú. Aztán még van a Blood+ amiben helyes fiúk vannak és igazi véres öldöklős, szörnyes de mögötte azért valamennyire érdekes a sztori.
A másik nagy kedvencem a Kuroshitsuji. Démonos, harcolós, különleges kapcsolat a szexi főszereplők között, és vannak benne vicces részek feloldásként... De tényleg az a fontos, hogy neked mi az ízlésed, mert lehet neked az tetszene ami másnak nem jelent semmit.
Viszont szerintem olvasni jobb, mert az az eredeti sztori amit gyakran megváltoztatnak a filmben.
Hát, ha lány vagy érzelmesebb típus vagy, akor Clannad, Kanon, Air. (Clannadon még nem nyápic pasik is elbőgik magukat)
Honay and Clover is megfogja az embert, egyetemisták vannak bbenne, szép sztori.
Ha gyilkolászósabb vámpírosabb vagy (de inkább Lestat, mint tvájlájt), akor Hellsing.
Egyébként ajánlom Miyazaki összes filmjét, fantasztikusak, bár nem a tipikus anime.
Detroit Metal City? 10 perces részek, de nincs nagy sztorija. xD
Amiket előttem írtak azokból a legtöbbet láttam és nagyon jók! Még esetleg: chrono crusade, vampire knight, hellsing (ezekben inkább természetfeletti a történet)
Nana Érdemes megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!