Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen anime-t, érdemes nézni?

Milyen anime-t, érdemes nézni?

Figyelt kérdés
Még nem láttam egyet se, de érdekelne, olyan ami tényleg minőségi. Jó története legyen, emlékezetes karakterek meg ilyenek. Szóval ne valami gyerekes legyen. Tudtok ilyet?
2011. máj. 30. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Death Note- A halállista.

Ennek elég jó a története, emlékezetes karakterek, és sokat lehet belőle tanulni(pl emberismeret), jók benne a párbeszédek a gondolati dolgok.

És minőségi, szóval nem vágnak benne hülye fejeket. (nem gyerekes).

2011. máj. 30. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen téma érdekel. Amúgy a jaápon elég "érdekes" gondolkozásúak, szóval vannak nagyon beteg történeteik.

Nekem a Wolf's rain a kedvencem. Állatos (értelemszerűen farkasos) világvége hangulatú. Aztán még van a Blood+ amiben helyes fiúk vannak és igazi véres öldöklős, szörnyes de mögötte azért valamennyire érdekes a sztori.

A másik nagy kedvencem a Kuroshitsuji. Démonos, harcolós, különleges kapcsolat a szexi főszereplők között, és vannak benne vicces részek feloldásként... De tényleg az a fontos, hogy neked mi az ízlésed, mert lehet neked az tetszene ami másnak nem jelent semmit.

Viszont szerintem olvasni jobb, mert az az eredeti sztori amit gyakran megváltoztatnak a filmben.

2011. máj. 30. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha lány vagy érzelmesebb típus vagy, akor Clannad, Kanon, Air. (Clannadon még nem nyápic pasik is elbőgik magukat)

Honay and Clover is megfogja az embert, egyetemisták vannak bbenne, szép sztori.

Ha gyilkolászósabb vámpírosabb vagy (de inkább Lestat, mint tvájlájt), akor Hellsing.

Egyébként ajánlom Miyazaki összes filmjét, fantasztikusak, bár nem a tipikus anime.

Detroit Metal City? 10 perces részek, de nincs nagy sztorija. xD

2011. máj. 30. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amiket előttem írtak azokból a legtöbbet láttam és nagyon jók! Még esetleg: chrono crusade, vampire knight, hellsing (ezekben inkább természetfeletti a történet)

Nana Érdemes megnézni!

2011. jún. 1. 12:24
 5/5 anonim válasza:
Ha valami izom, velős, komoly történet kell, akkor tudom ajánlani a Kara no Kyoukai-t, de csak óvatosan, mert elég nagy hatással lehet az emberre. Esetleg még Welcome to the NHK, Clannad, Ga-Rei: Zero...
2011. jún. 8. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!