Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki fel tudna sötétíteni a...

Yuyu kérdése:

Valaki fel tudna sötétíteni a Ju-on kapcsán?

Figyelt kérdés
Megnéztem a Ju-on első és második részét, de valahogy nem értem ezt az egészet. Oké, hogy ez egy olyan ember átka, aki halálakor mérges volt, de mégis mi van? A sztori nekem abszolút nem tiszta. Ha az anyuka az, aki az átkot létrehozta, akkor minek van ott Toshio mindenfele. Port.hu-n azt írták, hogy ahogy szűkül kör, úgy tisztul az átok. De nekem valahogy még mindig nem tiszta a kép...

2012. szept. 27. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Az Ju-on:the curse(2000)vagy a Ju-on:the grudge(2003) filmet nézted?És az 1-et vagy a 2-t(mindkettőnek van második része).Mert van különbség a két verzió között.

Egyébként először én is így voltam vele.Talán még maga a rendező sem érti teljesen a filmet,de szerintem nem is az a cél,hogy teljesen értsd.Ez is rejt magában egyfajta rémisztő jelleget,ha nem érted teljesen.

Toshio meg azért van ott "mindenfele",mert az apja őt is megölte,ugyebár.Nem pont az anyuka hozta létre az átkot,inkább az apja,ha mindenképp ki akarsz "jelölni" valakit :) Ő volt mérges halálakor(de meg is ölte magát,így született tul.képp az egész).

Remélem segíthettem.

2012. szept. 27. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
a the grudge-ot néztem.a második rész végén mi volt az a jelenet,mikor a kislány (csak nekem tûnt úgy,h Kayako az?)lelöki a felüljáró lépcsôjérôl az anyját?meg nem ugy vvolt,h a csaj elvetélt?akk meg hogy leett mégis gyereke?
2012. szept. 27. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Őszintén?Azt én sem értettem.De nem is érdemes keresni az értelmét ezeknek a dolgoknak,úgy jó a film,ha van benne egy kis rejtély.

Egyébként akkor ajánlom figyelmedbe a Ju-on:the curse 1-2-t is,mert az jobb.Bár rövidebb is egyúttal.

2012. szept. 27. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ^_^
2012. szept. 27. 19:21
 5/5 soma9111 ***** válasza:

Nagyon remélem hogy lesz The Grudge 4. rész :))))

AM láttátok már azóta a Ju-on

The.Beginning.Of.The.End. ??

2014-es :))))

2015. febr. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!