Valaki fel tudna sötétíteni a Ju-on kapcsán?
Az Ju-on:the curse(2000)vagy a Ju-on:the grudge(2003) filmet nézted?És az 1-et vagy a 2-t(mindkettőnek van második része).Mert van különbség a két verzió között.
Egyébként először én is így voltam vele.Talán még maga a rendező sem érti teljesen a filmet,de szerintem nem is az a cél,hogy teljesen értsd.Ez is rejt magában egyfajta rémisztő jelleget,ha nem érted teljesen.
Toshio meg azért van ott "mindenfele",mert az apja őt is megölte,ugyebár.Nem pont az anyuka hozta létre az átkot,inkább az apja,ha mindenképp ki akarsz "jelölni" valakit :) Ő volt mérges halálakor(de meg is ölte magát,így született tul.képp az egész).
Remélem segíthettem.
Őszintén?Azt én sem értettem.De nem is érdemes keresni az értelmét ezeknek a dolgoknak,úgy jó a film,ha van benne egy kis rejtély.
Egyébként akkor ajánlom figyelmedbe a Ju-on:the curse 1-2-t is,mert az jobb.Bár rövidebb is egyúttal.
Nagyon remélem hogy lesz The Grudge 4. rész :))))
AM láttátok már azóta a Ju-on
The.Beginning.Of.The.End. ??
2014-es :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!