Thor vagy Vasember erősebb?
Szerintem valahol egyenlőek.Elég nagy pofonokat osztottak ki egymásnak az Avengersben...
A két legellentétesebb személyt állítjuk most össze,mivel Thor egy félisten,így majdnem halhatatlan,Tonynak viszont elég ha elveszti a ketyegőjét(haha ironikus szóvicc)és bamm,annyi.Ő a leginkább halandó az összes közül(ha a körülményeket vesszük)
Igen Vasember tud repülni,de Thor is,úgyhogy ez nem nyom sokat a latba.Ha jó helyen üti meg Tonyt(a reaktoron)lecsaphatja a földre,Mjölnir a mellkasra és tádáá.
Viszont Tonyt nem egyszerű megölni(sokszor próbálták höhö)egyszerűen biztos hogy ha kutyaszorítóba kerülne,kitalál valamit.
A lézert nem tudhatjuk hogy működne Thoron.Egy részről nagyon sok energiát vesz el a páncélból,így Thornak elég ha egyszerűen nem próbálja villámmal agyoncsapni,hanem csak elkalapálja(hehe)És nem hinném hogy Tony egy emberre pocsékolná a páncél energiáját,hacsak nem tudná valahogy rávenni Thort(azt a szexi agyat használva)hogy küldjön rá villámot.Bár nem hinném hogy Thor bekapná a horgot,hisz látta mit csinál a villám Tonyval.
Arra is gondolhatunk hogy Tony a páncél nélkül sebezhető halandó,bár ez szerintem nem igazán számításba vehető,mivel nem hinném hogy Thor az a fajta aki a gyengébb ellenfelet preferálja,és nem támadna egy fegyvertelen halandóra(nem mintha Tony olyan védtelen lenne páncél nélkül...)
Szóval szerintem ez egy padhelyzet.De nem tudom,mi a többiek véleménye még?
van olyan rész,amikor hulk hatalmas erőlködéssel ugyan,de képes felvenni a pörölyt.
amúgy meg thor-ra szavazok.
halhatatlan gyakorlatilag.
szóval ha egy elhúzódó csatát vívna vasemberrel,a technika előbb-utóbb megadja magát,elfogy-lemerül.
a félisten meg nem fárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!