Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Thor vagy Vasember erősebb?

Thor vagy Vasember erősebb?

Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

SZerintem thor de én nagy Tony Stark fan vagyok :D Szóval hajrá vasember XD

Csávókám amit leművelt az Avengers-ben hatalmas volt XD

2012. szept. 24. 14:39
 2/16 Raptor1997 válasza:
Egyértelműen vasember Thor a villámaival csak annyit ér el hogy feltölti a páncélt.
2012. szept. 26. 13:11
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is vasember(már azért is mert imádom <3) meg az elözönek igaza van,csak a páncélt tölti fel!egyébként én is imádom vasembert magát a filmet meg a főszereplőt ugyhogy most a vasember 3-at várom naon!
2012. szept. 28. 19:44
 4/16 A kérdező kommentje:

jöhetne már bizony a 3. rész :)

Am szerintem is vasember, csak egy ellenvetés szerint, thor ha közel kerül hozzá, széttöri a páncélt :S

2012. szept. 28. 20:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy Thor az erősebb. Csak annyi a dolga, hogy rárakja Vasemberre a kalapácsát, és soha többé nem fog tudni megmozdulni sem. Meg alapból Thor egy isten, akihez ember nem fogható. És a Bosszúállókban is elég nagy pofonokat kapott Thortól, hatalmasakat repült, ha Amerika kapitány nem jön, akkor Thor tuti szétzúzza Vasembert.
2012. okt. 1. 20:35
 6/16 anonim válasza:

szerintem Vasember,nem azért hogy alábecsüljem Thort,csak más ha az ember kézzel elkészít egy páncélt,vagy hogy kap egy pörölyt a kezedbe amivel eleinte azt sem tudja hogy mit kéne csinálnia!

Amúgy mind a két film szuper,kár hogy még nincs kész a Thor 2,nagyon várom!

2012. okt. 1. 20:38
 7/16 A kérdező kommentje:
hogyan rakja rá a pörölyt, ha Vasember tud repülni? :D
2012. okt. 2. 16:12
 8/16 Raptor1997 válasza:
Meg aztán ott van Vasember lézere amit a 2.rész végén használ simán ketté vágná Thort
2012. okt. 4. 08:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Thor is tud repülni. És Hulk se tudta megmozdítani a kezét, amikor Thor rárakta a kalapácsát. És Hulk azért sokkal ütősebb, mint Vasember :)
2012. okt. 4. 19:43
 10/16 A kérdező kommentje:
nem rakhatja rá, ha el tud repülni :D
2012. okt. 4. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!