Stidda kérdése:
A Gyűrűk Urában mikor kínozzák Smeagolt és mondja hogy Zsákos, Megye . Na már most ha tudta hol van a a gyűrű akkor ő miért nem ment el érte?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 21:06
1/7 anonim válasza:
Mert nem úgy volt megírva a forgatókönyv:)
2/7 anonim válasza:
Talán a Hobbitban majd kapsz rá választ
3/7 A kérdező kommentje:
szerintem nem tudta merre van a megye :D
2012. szept. 20. 21:44
4/7 anonim válasza:
szerintem azért,mert bárhova elment volna érte,csak oda nem ahol szembesülnie kellett volna azzal,hogy ki is ő valójában,vagyis nem akart haza menni,mert bűntudata volt a haverja meggyilkolása miatt.
de az is lehet,hogy már a hobbitban elfogják az orkok a gyűrű elvesztése után,és csak 60 év múlva szökik meg,erre most nem emlékszem.
5/7 anonim válasza:
Elindult a Megyébe, de lassan haladt, mert már ő is csak éjszaka tudott haladni, nem bírta a napfényt. De aztán amikor Sauron elkezdte össze hívni a gonosz erőit akkor Gollam is elment Mordorba, mert a Gyűrűtől már eléggé megbolondult.
Valami ilyesmi volt, de már régen olvastam a könyvet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. :)
2012. szept. 25. 11:48
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!