Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a magyarra fordított...

Melyik a magyarra fordított legrosszabb filmcím?

Figyelt kérdés

2012. szept. 20. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
4. válaszoló! Figyelj te majom 40 éves vagyok megadhatnád a tiszteletet hogy mennyire voltam elkényeztetve gyerek koromban:koránt sem annyira mint te mert abban az időben nem igen beszélhettél így egy idősebbel mert kitiplizték volna a pofádat 2 percen belül.A másik meg kell tanulni Angolul és nem leszel rászorulva elcseszett magyar fordításokra.Gondolom a szüleiddel így beszélsz = még egy szegénységi bizonyítvány.
2012. szept. 20. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
A filmeket meg nem a címek után nézik te hígagyú hanem mert elterjed róluk hogy jó vagy kevésbé jóra sikerültek 25 éve még nem volt internet Magyarországon csak újságok és valószínű a világra sem jöttél én már akkor láttam az Alien-t és nem a hangzatos magyar fordítás miatt néztem meg hanem mert Ridley Scott volt a rendező.De gondolom neked ez a név nem mond semmit hát továbbra is várd a filmcímek Magyarra fordítását hátha lesz közöttük egy jó hangzású amit szívesen megnéznél.
2012. szept. 20. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:
59%

így van, 4.

jobb ha meghúzod magad, a mai fiatalság elkényeztetéséről meg Te inkább jobb ha nagyokat hallgatsz.

2012. szept. 20. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Ne bántsátok a 4. válaszolót, csak elmondta a véleményét, mint ti. Én nem reklámoznám hogy 40 éves vagyok, ha közben ilyen stílusban és ilyen szavakkal kiosztom a másikat. Az évek alatt nem sok bölcsesség és önkontroll szorult beléd.

Az meg csak mellékes, hogy a Nyolcadik utas a halál szerintem sem egy nagyon rosszul sikerült fordítás, de én képes vagyok elfogadni mások véleményét is, anélkül, hogy rákontráznék.

2012. szept. 20. 19:42
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó.A véleményt én is elfogadom de ha valaki hülyeséget ír és meg is próbálja magyarázni az nem vélemény hanem okoskodás.Erre az oldalra sok olyan ember jár aki azt hiszi bárkinek beszólhat vagy sértegethet mert nem szemtől szemben áll hanem arctalanul nyomja a válaszokat.Hogy valaki a másiknak olyanokat ír hogy el voltam kényeztetve gyerekként nem is ismer ha már egy nap a harmadik ilyen nem is tudom minek nevezzem emberbe futok bele hát nem nagyon tudom tolerálni.Lehet hogy neked birka türelmed van de én ebből már kinőttem.És ha mindenki a feltett kérdésekre válaszolna nem lenne veszekedés.A kérdező majd leírja ha valamelyik válasszal nem ért egyet nem kellenek okostojások azok az iskolában debütáljanak töri órán! De ha nem vetted volna észre tele van ilyen emberkével ez az egész oldal.Azért van szabályzat is és az első mondata:Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Valakinek ez nem jut el a tudatáig sem!!!

2012. szept. 20. 20:05
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
A másik dolog milyen önkontroll-ról meg bölcsességről beszélsz nem vagyok öregember.Már megfigyeltem hogy némely emberek mert több a százalékuk mint a másiknak szeretik marha okosnak képzelni magukat és megjátszani a bölcset.Én csak egy hónapja vagyok az oldalon de hánynom kell az ilyen kis beképzelt looser arcoktól.Úgy látom sokszor ez az oldal egy emésztő és sok SZ@R belefolyik tisztelet a kivételnek!!
2012. szept. 20. 20:19
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
1: New in town - Miért éppen Minnnesota [link] Ráadásul an angol, eredeti cím jobban utal a filmre, és annak jelentésére.
2014. nov. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!