Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok jó zombifilmeket?...

Tudtok jó zombifilmeket? (tudom, hogy ezt már sokszor feltették, de lent vannak kritériumok! )

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük ott,hogy újabb/nagyon "majmolt" filmek nem érdekelnek(tehát zombieland,és Romero öszes műve felejtős),Lucio Fulci filmjeit viszont szeretem,ahhoz hasonló kéne,valami nem túl ismert,az sem baj,ha régi(inkább előny).Újat is mondhattok,de akkor NE ilyen kaptár,28 nap,legenda vagyok,stb. tipusú legyen,hanem valami alig ismert(pl:Zombisziget,The dead 2010).

Hullajót is ismerem.

Előre is köszönöm,remélem mindenki elolvssa válaszadás előtt a kérdés leírását is.

2012. szept. 16. 11:42
 1/6 A kérdező kommentje:
És lehetőleg horror-vígjátékot se,már mindet láttam.
2012. szept. 16. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:

A kripta (feliratos)

Mélybe rejtve

2012. szept. 16. 11:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi, a kripta érdekesnek tűnik,a másikat már láttam és nem tetszett.

Még jöhetnek válaszok!

2012. szept. 16. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Holtak hajnala(Romero tudom,de nekem az egyik nagy kedvencem,lehet még nem láttad),Fido(tudom ez inkább vígjáték,családi kategória de én nagyon szeretem),ajánlom még a Cabin in the woods(lehet már láttad friss film de nagyot szól a végén),Fulci-tól a Zombie sorozat,Álmomban találkozunk,Devil's playground,Holtak napja(tudom írtad hogy Romero felejtős,de a 1985-öst nézd meg,ne a feldolgozottat,mert az tényleg nagy rakás lett),tudok egy magyart is Hasfalmetszők,érdemes megnézni,tanulságos.:-D

Régi nagy kedvenceim:Gonosz halott,Az élőhalottak visszatérnek.

Haláli hullák hajnala.

Remélem találtál köztük olyat amiben kedved leled.

2012. szept. 18. 23:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is.Elnézem,hogy írtál Romero filmet is,mert olyat is írtál,amit még nem láttam.Fulcinak az összes Zombi filmjét láttam,imádom is,az Álmomban találkozunkot is láttam(azon nagyot röhögtem),meg a Haláli hullák hajnalát is.A többi érdekesnek tűnik,köszi.

Természetesen még jöhet válasz!

2012. szept. 19. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:
the walking dead sorozat, hatalmas sikere van, echte zombi történet
2012. szept. 22. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!