Fejlődős, gyilkolós, lövöldözős, kardos, íjászos, mágusos vagy "akármilyenes" játékot tudtok? (egyéb kritériumok lent)
Jó néhányat ismerek, jó néhányat végigvittem már, de még mindig azt a jelöltet keresem, aki versenghet a Gothic 1-2-vel, az Elder Scrollsokkal, a Fallout 3-al, vagy a Dark Messiah-val.
Plusz pozitívum, ha karaktert lehet készíteni (azt imádok), és tök mindegy, hogy full nyitott világ, vagy lineáris pályavezetés. (bár fejlődős játékokban ez elég ritka).
Amiket úgy ismerek, és játszottam velük:
Gothic 1-2-3
Elder Scrolls: Oblivion, Skyrim
Fallout 3
Risen 1-2
Mass Effect 1-2-3
Witcher 1-2
Darksiders
Dragon Age 1-2
Fable 1-3
Mini Ninjas
The Godfather
Sudeki
Ezekhez hasonló bármi jöhet. :) Nektek mik a nagy kedvenceitek?
Ja bocsi, elfelejtettem, hogy csak PC-re kéne :S
Igen, a Fallout 3 pont folyamatban van, utána jön majd a New Vegas :)
szabolcs112 válasza:
szabolcs112 válasza:
battlefield 3!!!ajánlom nagyon :) van benne rombolhatóság meg minden,vezethetsz járművet,nyerhetc ruhát,optikát fegyokra,meg fas*a medálokat,dögcédulákat,amit hordhat is az embered!ez arra jó hogy késelésnél ezt le tudod tépni másról,vagy ő rólad XD :)valamint a jármüvekre is kilön cuccokat :) király XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!