Ajánlasz nekem valami nagyon jó könyveket? A kritériumok lent
1. Van olyan könyv, amit már rongyosra olvastál, ami magába szívott, és ha olvasod azt is elfelejteti veled hogy csak a képzeletedben vagy, és ez nem a valóság?
2. Olyan horror, ami után féltél egyedül maradni a szobában, és a biztonság kedvéért a szekrény legaljára dugtad, hogy éjszaka elő ne jöjjön?
3. Valami olyan fantasy könyv, mint a Harry Potter vagy a Darren Shan volt. Viszont nem érdekelnek a Twilight és a nyálas tinivámpír könyvek
4. Egy olyan megrázó könyv, ami után napokig sírtál, és ha most is ránézel elkap a sírógörcs?
Ha ezek közül bármelyikre illik a te könyved, akkor légyszíves ajánld nekem, és írj róla pár sort kedvcsinálónak!
Előre is köszönöm!
Ajánlom a fekete tőr testvériség sorozatot Ward-tól, vagy Lara Adrien Vámpír sorozatát. Véres és erotikus.
Ha kell el is tudom küldeni emilben.
hát nekem eddig (pedig sok mindent olvastam) csak a Twilight volt ilyen. utálom az összes többi vámpíros nyáladékot (Evernight-Evermore meg mittudomén)
És amíg nem olvasod el nem tudod megítélni, h nyálad tinikönyv-e, mert szerintem a szerelem nem nyálas az meg, hogy kik olvassák...legalább annyi felnőtt ismerősöm van köztük férfiak is akik ugyanúgy vannak vele, mint a "tinik".
Neil Gaiman: Coraline
Neil Gaiman: Csillagpor
Margaret Weis és Tracy Hickman: Dragon Lance Krónikák (Őszi Alkony Sárkányai; Téli éj Sárkányai; Tavaszi Hajnal Sárkányai)
Richard A. Knaak: Huma Legendája
R. L. Stine: Libabőr - A Rettegés Tornya
Joseph Delaney: A Szellem inasa
Celia Rees: Kalózok!
Jeanne DuPrau: Szikraváros
köszi
amúgy 19/L vagyok
Az egyeshez:
Hú, nálam Lois Lowri - Emlékek őre és Mary Hooper - Az édességek kicsiny boltja volt ilyen.
Az emlékek őre kicsit fantasys.
Horrort én nem olvasok, azt nem tudok ajánlani..
L16
Stephen King régebbi könyvei nagyon jók. Bármelyik könyvtárban vagy antikváriumban megtalálod. Kedvencek: Ragyogás, Tortúra, Borzalmak városa.
Amit végig sem bírtam olvasni Ketchum: Szomszéd lány valamint az Amerikai pszicho.
Az abszolút elsőszámú favorit Takami Kósun: Battle Royale.
Ezenkivül amit szeretek még Jackie Collins, Martina Cole, Larsson Stieg.
Stephenie Meyer - A burok.
Sokkal dramaiabb mint az alkonyat, szerelem is van benne de nem az a mindent felaldozok te vagy az egyetlen szerelmem fele... Szamomra ez az a konyv, amelyiket nem tudok ugy olvasni hogy ne kezdjek el sirni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!