Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok a Harry Potter...

Mit gondoltok a Harry Potter 6. részéről?

Figyelt kérdés
pl. mit gondoltok, ki helyes fiú benne, stb...:P:P:P
2009. júl. 28. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tetszett,de nekem volt csak ilyen furcsa?..na mind1 talán azért van ez a fura érzés,mert nem olvastam a könyvet..

Ki az aki helyes volt benne?...hát nekem mindegyik olyan közömbös,bár az igaz hogy Ron nagyon aranyos,amikor beveszi a szerelmi bájitalt:D

2009. aug. 1. 11:05
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nemlett jó a 6. része. Még az 1. és a 2. volt a legjobb. Ez inkább csak olyan bevezetö volt a 7. részhez sztem.
2009. aug. 1. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Azt hittem h. a főnix rendjénél nem lehet unalmasabbat alkotni, de mégis lehet...

nagyon unalmas maga a film semmi lényeg nincs benne...

2009. aug. 1. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem elég izgalmas volt. :D Eddig minden könyvet olvastam és filmet láttam. :D 27/l
2009. aug. 1. 14:24
 15/17 anonim válasza:
68%
szerintem nagyon gagyi lett... a könyv 1000* jobb, nagyon elkapkodták, és nagyon sok fontos dolgot kihagytak belőle. a grafika ott van, de maga a film nagyon érzelgős, hülyeség.
2009. aug. 1. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:

a kérdés feltevőjétől kérdeznék vmit...Lány vagy fiú??kor?

Én 11/L

2009. aug. 2. 22:20
 17/17 anonim válasza:
másik emós ribanc amelyik a spreűnyélre izgul és nem a faszra...
2009. nov. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!