Mit gondoltok a Pretty little liars 3x12-ről? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval, mielőtt Nate megtámadta Emily-éket, "A" telefonált Emilynek, hogy van 1 perce kimenni a házból. Ez gondolom Toby volt. De szerintem Nate nem is az A csapatban volt... Szóval az A csapat meg akarta védeni Emilyt, vagy csak Toby ellenszegült? Szerintem ha A meg akarná ölni a lányokat, akkor már rég megtette volna. Valami más céljuk lehet?2012. szept. 4. 18:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem is Toby telefonált Emily-nek, hogy menjen ki a házból...Nate nem hiszem, hogy A csapatban volt (egyszer amikor Maya elment arra az elvonóra ugye utánna azt mondta Emilynek, hogy volt egy srác aki nem tűri az elutasítást).Szerintem ez volt Nate.
2/7 anonim válasza:
Igen, nyilván Toby volt az elváltoztatott hanggal. Amúgy Aria és Ezra is benne vannak az A csapatban. :((
3/7 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy benne vannak az A csapatban? :(
4/7 anonim válasza:
Toby azért telefonált Emily-nek,hogy megvédje Nate-től,mivel Toby nyilván tudta Nate mire készül...
6/7 anonim válasza:
De akkor ki küldte az sms-t Paige-nak?! 'A' volt az sms végén... Nate meg honnan tudna róla?
7/7 Tori17 válasza:
Kinek az elmebeteg agy szulemennye hogy Aria az A bana bene van miert utalna a lanyokat ot is csesztetek szet ment A miatt a csaladja szakitot Ezraval miata miata halt meg Alison (amiben nem vagyok bisztos)
mibol gondoljatok ezt valaszoljatok nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!