Mit gondoltok arról, amit Bella tett Cullennel?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy hogy tudott egyáltalán másra rá nézni, nem ám megcsalni, ráadásul egy elkötelezett, gyermekes rendezővel! És még annyi lenne a kérdésem, hogy hogy tudnék kapcsolatba kerülni vele? Járna egy halandóval egyáltalán?2012. aug. 16. 09:25
1/11 anonim válasza:
Jó lenne ha linkelnél olyan forrást amiből az általad vázoltaknak utána lehetne nézni.
2/11 anonim válasza:
Jézusom... ilyenekkel foglalkoznak emberek? Ráadásul nem bella tette,hanem az őt játszó színésznő.
nőjetek fel végre...
3/11 A kérdező kommentje:
Légyszi, komolyan kérdezem, de látom ide kevesen járnak föl.:( Nagyon szerettem Bellát, de most eléggé meg lett a véleményem róla. Érez rajtam kívül így még valaki?
2012. aug. 16. 09:49
4/11 anonim válasza:
A kérdező arról beszél, hogy a valóságban Kristen megcsalta Robertet...
Nyugi, nem csak te reagálod túl:
5/11 A kérdező kommentje:
Én is így érzem magam.:(((((( Látjátok, mennyire nem gondolt a rajongókra?!!!!:''''( Miért csinálják ezt? Mikor egy sorozatot is elindítanak, de kinyírják a főhőst!:''(((
2012. aug. 16. 11:05
6/11 anonim válasza:
Jaj Én is ezt a youtube videót akartam belinkelni neked, a fél világ ezen a csajon röhög hogy mennyire fanatikus.
Én inkább azon vagyok kiakadva hogy emiatt Kristen-t kitették a Hófehér és a Vadász 2-ből. Bezzeg a rendező az maradhatott. Nem értem az Ő ügyüket miért kell a filmvászon dolgaira is ráerőltetni.
7/11 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy Kristent már nem csak egy irrgalmatlanul pocsék szinésznőnek tartom, hanem egy utolsó ribancnak is.
8/11 anonim válasza:
De hogyan lesz Hófehér és a vadász Hófehér nélkül? xD
9/11 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel az a ribi, oldja meg, engem csak Cullen érdekel.
2012. aug. 16. 14:48
10/11 A kérdező kommentje:
Meg kell valakinek mutatni neki, hogy bízhat még a nőkben.:(
2012. aug. 16. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!