Keresek egy filmet? Bővebben lent
Figyelt kérdés
egy régebbi film, mindig a film+on ment vmikor, arról szol hogy van egy család , akiknek a házában szellemek laknak , próbálják elüldözni őket tévéből ismert ördögűzőkkel, papokkal, az egyik pap pár napig náluk is lakik, egyszer elmennek kempingezni odais követi őket egy szellem, és addig a házbol nagyon furcsa sikongások,( villanyfel le kapcsolás) hallatszódnak ki az utcára. Aztán a végén ugy döntenek hogy inkább elköltölznek egy másik házba, ám a nő rakja le a virágot és allja hogy szol neki az anyja, kiabál hogy itt vagyok a konyhában anya, erre megint szol, és igy tovább párszor, aztán rájön hogy mégsem az anyja szolt hanem egy szellem, és elejti a virágot, és vége.
nem volt teljesen horror de én paráztam XD
2012. szept. 1. 20:29
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
kösssssssssssszönöööm *--*
2012. szept. 2. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!