Keresek egy régi filmet. Mi lehet a címe?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban láttam ezt a filmet és halvány emlékeim vannak róla csak.Tizenvalamennyi idős lehet ez az alkotás.Kínai(ázsiai) filmről lenne szó és egy ugráló vámpírszerű lény van benne,ami előre nyújtott karral szökkenve halad.Egy papír van a homlokára ragasztva a szeme elé.Amíg a papír a helyén marad,addig nincs semmi gond,de amint lekerül,a "vámpír" megőrül és elkezd törni zúzni és szét kung-fuzza a körülötte lévőket.Ha jól emlékszem egy csengővel irányítják.A film története valami ilyesmi lehet,hogy a meghal a pali(ő lesz a vámpír)és két másik papszerű vagy varázsló emberke támasztja fel,hogy hazavigyék,vagyis haza ugráltassák az élőhalottat.Útközben eljutnak Afrikába is.Sajnos csak ennyi konkrétumot tudtam adni.Előre is köszönöm a segítséget.Remélem beugrik valakinek a film címe.2012. aug. 29. 20:56
1/9 anonim válasza:
szerintem a világon nincs ilyen elbaszott film
2/9 anonim válasza:
De van ilyen film, én is láttam. A szüleimnek megvolt videókazin. Sajnos a címére nem emlékszem.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz értelmes választ adni,mi a francnak kell hozzászólni?!
2012. aug. 30. 12:36
4/9 anonim válasza:
Az Istenek a fejükre estek Kínában is
5/9 A kérdező kommentje:
Igen,azóta megtaláltam.:-)Az istenek a fejükre estek 3- Egy busman Hong Kong-ban.Köszönöm a segítséget.
2013. febr. 10. 10:09
6/9 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=LgwAZy0wYT4 Ja, és a filmből egy részlet :-) Magyarul sajnos nem találtam meg.
2013. febr. 10. 10:16
7/9 anonim válasza:
rongyosra néztem a VHS-t :) imádtam, 8 éves voltam :) én is régóta keresem :)
8/9 anonim válasza:
"Fei zhou he shang / Őrült Szafari" a címe.
https://www.youtube.com/watch?v=qvuHAv5emXE
Még mindig koava jó film. :)
9/9 Nahiru válasza:
Tudom melyik animére(japán mesefilm) re gondolsz: Jiangshi, a kinai ugráló vámpír legendája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!