Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy filmet keresek?

Kubera kérdése:

Egy filmet keresek?

Figyelt kérdés

Sajnos csak a végére emlékszem de arra is hiányosan.

Valamilyen bogárszerű űrlény beköltözött az emberek testébe, és mikor kiderült kiben van megpróbálta kirágni magát, de erre a faszikám fogott egy ragasztószalagot és mindíg leragasztotta a menekülési útvonalát. Ha a kezén akart kijönni akkor körbetekerte a kezét, annyi rémlik ég hogy lángszóróval nyírták ki a dögöt szerintem a faszikámmal együtt.

Nem egy mai filmről lehet szó szerintem 80-as évek egyik filmje lehet,max 90-es évek eleje.Sajnos sok mindenre nem emlékszem belőle mert kicsi voltam.

2012. aug. 29. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nemtudom melyik film ez, de ezek alapján engem is érdekelne :D

Színészek nevére vagy karakterek nevére, vagy a film eredetére (amcsi, angol, német, stb) nem emlékszel? Színes vagy fekete-fehér? Voltak benne sci-fi elemek, vagy csak simán horror/thriller?

Ha nem tudod, vagy megunod a várakozást a válaszra, akkor IMDB-t ajánlom, ugyan sztorira nem lehet rákeresni, de sokszor megkönnyíti a keresést.

2012. aug. 29. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát az tuti hogy színes film volt,szerintem hangalámondásos vhs kazettán néztük meg.Arra emlékszem hogy a kazin ez a film volt meg a véres játék első része ami 1988-as, szóval a másik film is hasonló korú lehet,sajna többre nem emlékszem.
2012. aug. 29. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Night of the Creeps - Véres egy éjszaka (1986)

Talán ez az:)

2012. aug. 30. 21:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Megvan a film,igaz csak véletlenül találtam meg. A film címe: A Rejtőzködő (1987)
2012. szept. 2. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!