Egy filmet keresek?
Sajnos csak a végére emlékszem de arra is hiányosan.
Valamilyen bogárszerű űrlény beköltözött az emberek testébe, és mikor kiderült kiben van megpróbálta kirágni magát, de erre a faszikám fogott egy ragasztószalagot és mindíg leragasztotta a menekülési útvonalát. Ha a kezén akart kijönni akkor körbetekerte a kezét, annyi rémlik ég hogy lángszóróval nyírták ki a dögöt szerintem a faszikámmal együtt.
Nem egy mai filmről lehet szó szerintem 80-as évek egyik filmje lehet,max 90-es évek eleje.Sajnos sok mindenre nem emlékszem belőle mert kicsi voltam.
Nemtudom melyik film ez, de ezek alapján engem is érdekelne :D
Színészek nevére vagy karakterek nevére, vagy a film eredetére (amcsi, angol, német, stb) nem emlékszel? Színes vagy fekete-fehér? Voltak benne sci-fi elemek, vagy csak simán horror/thriller?
Ha nem tudod, vagy megunod a várakozást a válaszra, akkor IMDB-t ajánlom, ugyan sztorira nem lehet rákeresni, de sokszor megkönnyíti a keresést.
Night of the Creeps - Véres egy éjszaka (1986)
Talán ez az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!