Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan fiú, aki szereti az...

Van olyan fiú, aki szereti az Alkonyatot?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 13:07
 1/7 anonim válasza:
100%

Van, de ritka. Én nem tartozom közéjük. Am tudod miért nem bírják?? Mert a film annyira kiszámítható, és ettől annyira unalmas lesz, hogy nem bírjuk végig nézni se nagyon.

Am miért lényeges az, hogy valaki szereti e vagy nem, nem ettől lesz valaki jó vagy rossz, esetleg rosszul tudom??

2012. aug. 30. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert nem nagyon látni ilyet. A film lehet kiszámítható, de a könyv jobb, nem?
2012. aug. 30. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Van egy haverom akinek bejött. Nekem is meg kellett néznem. Nekem túl csaj központú, látszik, hogy ők a celkozonseg. Próbálja az érzelmeket bemutatni, de nem valósághű, mert ilyen pasi nincs, és Bella nagyon idegesítő, az átlag tinilányt akarja modellezni, de nagyon irreális.

És tényleg túl kiszámítható.

Számomra hiányzik belőle a jó akció is, olyan kislányos az egész.

A farkas koncepció tetszik, de nagyon le vannak szarva. A bevesodes meg....hogy mindig az lesz a személynek amire szükség van..bocs csajok ez álom....

A könyvet nem olvastam és nem is olvasnam. Egy nő írta kislányoknak. Nem mutat semmi olyat ami pasikat érdekelne.

A csajok ráadásul azt tanulják belőle hogy 17 évesen azt csinálhatnak amit akarnak 18 évesen már hazasodjanak az első jött menttel akitől egyből essen teherbe. A gyerekkel nem kell foglalkozni mert egyből felnő atugorva a legnehezebb időszakot.

Még valami...mindenki aki kicsit idősebb 20nál annak a vampir nem ilyen...a képességek még jó ötletnek gondoltam. De az olyan képességek mint az Edward anyjáé teljesen kiverte a biztosítékot. Sajnos én Buffyn meg Pengén nőttem fel.

2012. aug. 30. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen én ismerek olyan 20 éves fiút aki nagyon szereti!
2012. aug. 30. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátom aki szereti, de csak a könyvet, a filmet borzalmasnak találja.
2012. aug. 31. 10:56
 6/7 anonim válasza:
Igen, akönyvet jobbnak mondják, de mivel manapság a filmet hamarabb megnézik, nem valami jónak találják, így a könyvet else olvassák
2012. aug. 31. 11:15
 7/7 anonim válasza:
Nekem tetszik
2012. nov. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!