Ki szereti az alkonyatot és ki nem aki nem szereti az mért nem?
Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 20:15
1/7 anonim válasza:
ÉN és a legtöbb féfi utálja a romantikus filmeket, + még ez a vámpiros hülyeség.
3/7 anonim válasza:
én 17 éves lány vagyok. az első része a legelején teccett aztán elolvastam mostanra az összes könyvet és láttam már mind a 3 részt. a könyvet imádom
de a filmet utálom. mind a 3 szereplőt utálom. nagyon nem illenek a szerepekrre. annyira el van rontva az egész film úgya h van. mindenki értük rajong vagy nem is tudom h micsinálnak h rajongás e vagy mi de h miért?!
4/7 anonim válasza:
A könyv sokkal jobban tetszett bármelyik résznél, bár a filmet előbb láttam. Utána elkezdődött ez a nagy imádat és egyre jobban idegesített. Aztán elolvastam a többi részt is. Az utolsó még olyan elmegy kategória, de a többi... Nekem nagyon romantikus, ez az örökké együtt maradunk, imádlak, sosem hagylak el...Jajj! Tudom én sem vagyok jobb, sőt lehet hogy még ennyire sem vagyok jó színész de Robert feje annyira idegesítő, semmi érzelem nincs rajta, mintha nem tudna gesztikulálni. Eddig egy érzelmet láttam rajta, amikor nevet. Testbeszéde is nagyjából a 0.-nál van. Kristennek meg ez a nyitott szája, mintha beteg lenne és nem lenne képes felfogni a dolgokat. Bocsi.
5/7 anonim válasza:
A filmet láttam, de egyszerűen nem értem mit esznek rajta, pedig lány vagyok. Bellácsa Edvárd és Jakeob undorító, és nem is szép/helyes semelyik. Hányok, ha csak meghallom a nevüket, és minek kell őket annyira ezerrel nyomni a médiában, mert nem tudnám megszámolni, hány sztár tehetségtelenebb nálunk.(Nyilván nincs ilyen) Nekem ez a véleményem, pont.
6/7 A kérdező kommentje:
én se azért kérdeztem XD
2012. júl. 13. 22:11
7/7 A kérdező kommentje:
17:18 bele látsz a fejembe???
2012. júl. 13. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!