Pretty Little Liars nyári évadzáró, mi akart ez lenni? Tetszett?
Mire gondolsz?
A Nate-s dolog engem nem lepett meg!Mármint,abban biztos voltam,hogy gonosz.Azt hittem az A team tagja.De ezek szerint akkor Maya halálának semmi köze nincsen Ali halálához?Nekem ez jött le.
A Tobys dologról meg annyit,hogy szerintem nem gonosz.Most benne van az A teambe,de szerintem ez csak valami álca,vagy nem tudom.Esetleg bedolgozza magát?Rengeteg kérdést vet fel.Szerintem lesz valami szimpla magyarázat,mint a Melissásra.
Bár mint tudjuk,ebben a soriban semmi sem az,aminek látszik.
Viszont ha Tobey tényleg úgy az A team tagja,ahogyan most mutatták nekünk,akkor az elmúlt előző 2 évad teljes félrevezetés...
Amúgy Caleb honnan tudta hol van Emily meg Nate?
Neked mi a véleményed az egészről?
A Nates ügy nem hatott meg eddig sem volt szimpatikus, de arra nem gondoltam, hogy Maya halála nem függ össze 'A'-vel.
Viszont Toby...nem tudatlan kis szendének képzeltem eddig sem, nem gondoltam volna, hogy ennyire benne van az ügyben. Viszont indítéka van rá, de úgy vélem, ha már ezt meglépték az írók, akkor rendesen legyen rossz fiú, és ne kettős ügynök . :)
éppen kaszálni készültem, de most már maradok erre az évadra, mert felkeltették a kíváncsiságom. :D
Közbeszólók picit :D
mert 2 világítótorony van a közelbe Rock in Bayhad közelében és Belmarban is. Caleb ment Belmarba a lányok meg a másikban, Emilyt keresték :)
Ja akkor véletlen,értem!
Nektek tetszik az új?
Jó volt :) és végén Alison holtteste az italpulba, huu még a hideg is kirázott :D
Várom a januárt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!