Állítólag idén ugyanakkor (pénteken) lesz a Jban rosszban és Barátok közt évadzáró része is. Ti melyiket nézitek meg?
Levi!
Szerintem igazad van.A barátok közt arról szól,hogy mindenki szerelmes mindenkibe és az első csók után lefeküdnek egymással!
Én mid a kettőt megnéztem, bár a Jóban Rosszbant 1000000000-szor jobban szeretem. A Barátok közt szerintem is egy nagy fos, unalmas ... És az volt az évadzáró? Ott mi volt a nagy durranás, amitől nyár végén mindenki a képernyő elé tapad? Nem értem mi nézni való van benne. Tegnap is azért néztem meg, mert a szobámban van a TV, és anyám meg akarta nézni.
De a Jóban Rosszban durva volt. Le lőtték a kedvenc szereplőmet, és elterjedt egy vírus amit egy csomóan elkapnak. És a vége, ahogy mutatták a kórházat, sötét volt, s ott azok a fekete felhők körülötte úgy ... nem tudom kifejezni szavakkal. De nagyon jó volt, és egyben ijesztő. Remélem Roland túléli. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!