Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek tetszik a Bob burger...

Nektek tetszik a Bob burger falodája című rajzfilmsorozat?

Figyelt kérdés
Szeretem a South parkot,a Family guyt is.Amikor tehetem,megnézem.De nekem a fent említett mese nem jön be,és a Cleveland show sem...Ti hogy vagytok vele?Szerintem Cleveland nagyon erőltetett,és a falodás mese sem lopta magát a szívembe valamiért.

2012. aug. 28. 21:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Szépnem meg indokoltad de szerintem meg se közelíti a family guyt vagy a simpsont de mondhatnám akár a south parkot is.
2012. szept. 15. 22:54
 12/18 anonim válasza:
100%
Én szeretem. Szerintem marha vicces, mikor Bob a tehénnel smárol! XD
2012. szept. 26. 19:43
 13/18 anonim válasza:
100%
Eleinte én is csak háttérzajnak használtam,de néhány rész után bele esett a nem is olyan rossz kategóriába, úgyhogy mostanában megszoktam nézni, ha nincs jobb:D
2012. okt. 6. 23:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha végképp le van állva az agyam,végképp tudom nézni,de kell ehhez egy bizonyos állapot.
2012. dec. 4. 17:23
 15/18 anonim válasza:
100%
Bob burger falodája nagy kedvencem. :)
2014. jan. 11. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Most hogy a Family Guy már 3 évad óta (magyar szinkronos évadok óta) a béka seggét SE tapossa, nálam nagy kedvenc lett Bob Burgerfalodája:) Meg persze ott van Archer, South Park stb..
2014. jún. 29. 23:53
 17/18 anonim válasza:
100%
R. Jacksson egyet értek veled. Szerintem szórakoztató, bár tényleg a többségnek nem tetszik, szerintem okosan vannak megoldva a poénok a rajzfilmben, az én humorérzékem legalább is a Bob burgerfalodájával tudnám definiálni és sokan nem is értik elsőre a hülyéskedéseimet és így nem is vicces ha már magyarázni kell. :) Family Guy teljesen más stílusban közvetíti a humort, mint ahogy a Simpsonék is. Mindkét mese (szerintem) a világ kiparodizálása, Simpsonék kicsit komolyabban, Family Guy-ban pedig közönségesen amivel semmi baj nincs. South Park meg...meg hát az South Park. :D
2014. júl. 26. 19:39
 18/18 anonim válasza:
Nagyon jó! Pár rész után rabul ejt, és nagyon szórakoztat. Nincs társadalomkritika mint a South Park-ban, nincs ordenáré poénözön mint a Family guy-ban, és messze túlszárnyalja a dögunalom idegesítő Simpson-t. Egy egyszerű család nem is olyan egyszerű élete. Zseniális, és nem csak a magyar szinkron miatt.
2016. okt. 4. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!