Nektek hogy tetszik a Ted?
Figyelt kérdés
tudjátok az új film2012. aug. 27. 09:19
1/5 anonim válasza:
hát seth macfarline humorát fel lehet benne ismerni:D pl a visszaemlékezős részek :D bár itt nem olyan spontán jönnek mint a family guy-ban.
vicces, a szereplők nem rosszak, de semmi extra.
2/5 anonim válasza:
Nekem bejött, főleg ted beszólásia :D
Csak ajánlom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem viszonylag eredeti poénokat tartalmazott az amerikai vígjátékokhoz képest, sőt erőltetettnek sem mondanám. A szerelmi szál abszolút felesleges volt, és ez amennyire nem kellett bele, olyannyira sablonosra sikeredett. Összességében korrekt filmnek mondanám a maga kategóriájában. (Egy kicsit Family guy volt élőszereplőkkel.)
4/5 anonim válasza:
pontosan:D
ugyan úgy jelképes a kapcsolatuk, mint peter és lois-é. nem hiába mila kunis játsza a csajt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem Ted inkább Briant "személyesíti" meg, így ez vagy Brian és Stewie, vagy Brian és Peter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!