Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a híresebb: Batman...

Pink07 kérdése:

Melyik a híresebb: Batman vagy Darth Vader?

Figyelt kérdés

Szöget ütött a fejembe, amikor egy interjúban Christian Bale

azt mondta: "Mikor beöltöztem a Batman jelmezbe, és ahogy elsétáltam a stábtagok mellett, mindenki megállt és meghökkenve maradtak a csodától."

És a Bane-t játszó színész: "Három éves koromtól meghalok a Batmanért."

Nagy a rajongás meg minden, de én azt szeretném megérdeklődni, hogy Darth Vaderhez, ez méltó-e? Mert a jelmezét és a kultuszát hasonlítják a Batnmanhez.

Egyszer olvastam egy interjút, amiben az Anakint játszó színész nyilatkozott, hogy milyen érzést keltett, mikor felöltötte a Vader jelmezt. Ugyanúgy csend és meghökkenés.

Ez megérthető, mert Vadert utóljára, a Jedi visszatérben láthattuk, míg a Batment 2008-ban.

2012. aug. 27. 10:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
De igazából azt mondja, hogy "Nem... én vagyok az apád!". :)
2012. nov. 4. 20:39
 22/23 A kérdező kommentje:
valóban ez egy örök momentum! :D
2012. nov. 8. 09:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a Star Wars ciklus maga is híresebb, mint Batman történetei, ezért gondolom, hogy Vader híresebb.

Mindkét karaktert bírom, Vadert én is jobban szeretem.

A másik dolog meg az, hogy több karakter hasonlít Vaderre, mint Batmanre.

Itt van pl. a Héja a Sólyom bosszújából [link]

Vagy a Kobraparancsnoknak a G.I. Joe-ból is vannak olyan kösztümjei, amikben hajaz Vaderre

De nekem mind közül a kedvencem ő:

[link]

2015. nov. 2. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!