Melyik a híresebb: Batman vagy Darth Vader?
Szöget ütött a fejembe, amikor egy interjúban Christian Bale
azt mondta: "Mikor beöltöztem a Batman jelmezbe, és ahogy elsétáltam a stábtagok mellett, mindenki megállt és meghökkenve maradtak a csodától."
És a Bane-t játszó színész: "Három éves koromtól meghalok a Batmanért."
Nagy a rajongás meg minden, de én azt szeretném megérdeklődni, hogy Darth Vaderhez, ez méltó-e? Mert a jelmezét és a kultuszát hasonlítják a Batnmanhez.
Egyszer olvastam egy interjút, amiben az Anakint játszó színész nyilatkozott, hogy milyen érzést keltett, mikor felöltötte a Vader jelmezt. Ugyanúgy csend és meghökkenés.
Ez megérthető, mert Vadert utóljára, a Jedi visszatérben láthattuk, míg a Batment 2008-ban.
Rosszul fogod fel a válaszokat kérdező. Aki azt írta - köztük én is - hogy szerinte Batman, nem feltétlenül őt szereti jobban. Mindössze az ő karaktere régebb óta van jelen, annyi feldolgozás készült, hogy legalább egy mindenkihez eljut...
A Star Wars-ból csak egy van és higgy nekem, sajnos a mai felszínes generációt nem igazán fogja meg a film. Sajnálatos, de a fiatalok közül rengetegen nem látták, sőt olyan is van, aki nem hallott róla. A Batmant viszont folyamatosan nyomatják. Ez van. De ez nem is versengés, ha te Darth Vadert szereted jobban szíved joga, ugyanúgy, mint ha valaki Batmant tartja a jobbnak. Ezt el kell fogadni, minden ember más, mindenkinek más a véleménye. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben... -.-
Ne értsetek félre kedvelem a Batmant, szint összes filmet láttam, kivéve a legelső 1989-est. És a legujabbat, vele várni akarok. Blu-rayban akarom megnézni.
De én Darth Vadert jobban szeretem, és szerintem hireseb is.
:)
Nem a szinészt kedvelem, aki a jelmez alatt van, meg, hogy beszél, meg lélegzik. Csak maga a karakter, nagyon kivan dolgozva, és kivan formálva.
Ha megkérsz egy embert, hogy mondjon egy Star Wars-os szöveget, Darth Veder-től fog idézni:
-Luke, én vagyok az apád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!