Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a híresebb: Batman...

Pink07 kérdése:

Melyik a híresebb: Batman vagy Darth Vader?

Figyelt kérdés

Szöget ütött a fejembe, amikor egy interjúban Christian Bale

azt mondta: "Mikor beöltöztem a Batman jelmezbe, és ahogy elsétáltam a stábtagok mellett, mindenki megállt és meghökkenve maradtak a csodától."

És a Bane-t játszó színész: "Három éves koromtól meghalok a Batmanért."

Nagy a rajongás meg minden, de én azt szeretném megérdeklődni, hogy Darth Vaderhez, ez méltó-e? Mert a jelmezét és a kultuszát hasonlítják a Batnmanhez.

Egyszer olvastam egy interjút, amiben az Anakint játszó színész nyilatkozott, hogy milyen érzést keltett, mikor felöltötte a Vader jelmezt. Ugyanúgy csend és meghökkenés.

Ez megérthető, mert Vadert utóljára, a Jedi visszatérben láthattuk, míg a Batment 2008-ban.

2012. aug. 27. 10:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Batman karaktere sokkal régebbi, sokkal több film, mese, képregény készült róla, így szerintem ismertebb is. De amúgy családban, baráti körben is ezt veszem észre. Jóval többen vannak az ismerőseim között, akik a Batman bármelyik főbb szereplőjét ismerik, de soha nem érdekelte őket a Star Wars.
2012. aug. 28. 08:08
 12/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy Batman a híresebb?
2012. aug. 28. 09:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Vader tutira híresebb.
2012. aug. 28. 14:27
 14/23 A kérdező kommentje:
Végre egy Vader pártoló. :D Elnyomnak minket a batmanesek. :D
2012. aug. 28. 18:48
 15/23 anonim válasza:
Szerintem igenis méltó, sőt, ha csak facebook oldalt tekinted meg (ne ítéljetek el, nem vagyok kis gépb*zi aki napi 15 órát "arckönyv"-ezésseltölt), ott is látszik a sötét lovag sikere, szerintem a harmadik rész is nagyon jól sikerült, habár sokak úgy gondolják a rendező elrontotta, meg kellett volna halnia, ugyanakkor ha ezt megteszi, nézők millióinak csalódást okozott volna, szerintem így pont jó, isten áldja christopher nolant, lehet nem üt nagyobbat a sötét lovagnál, de kisebbet se. :) (bocs hogy kicsit eltértem.)
2012. aug. 28. 21:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Rosszul fogod fel a válaszokat kérdező. Aki azt írta - köztük én is - hogy szerinte Batman, nem feltétlenül őt szereti jobban. Mindössze az ő karaktere régebb óta van jelen, annyi feldolgozás készült, hogy legalább egy mindenkihez eljut...

A Star Wars-ból csak egy van és higgy nekem, sajnos a mai felszínes generációt nem igazán fogja meg a film. Sajnálatos, de a fiatalok közül rengetegen nem látták, sőt olyan is van, aki nem hallott róla. A Batmant viszont folyamatosan nyomatják. Ez van. De ez nem is versengés, ha te Darth Vadert szereted jobban szíved joga, ugyanúgy, mint ha valaki Batmant tartja a jobbnak. Ezt el kell fogadni, minden ember más, mindenkinek más a véleménye. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben... -.-

2012. aug. 29. 16:28
 17/23 A kérdező kommentje:

Ne értsetek félre kedvelem a Batmant, szint összes filmet láttam, kivéve a legelső 1989-est. És a legujabbat, vele várni akarok. Blu-rayban akarom megnézni.

De én Darth Vadert jobban szeretem, és szerintem hireseb is.

:)

Nem a szinészt kedvelem, aki a jelmez alatt van, meg, hogy beszél, meg lélegzik. Csak maga a karakter, nagyon kivan dolgozva, és kivan formálva.

2012. aug. 29. 19:11
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó, te őt szereted jobban, más Batmant. Szerinted ő a híresebb, más szerint Batman. Ez van, fogadd el és lépj tovább. Nem fog soha semmiben megegyezni mindenki véleménye...
2012. aug. 30. 11:01
 19/23 anonim válasza:
Én imádom Darth Vader ,de híresebb Batman.
2012. szept. 23. 17:07
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha megkérsz egy embert, hogy mondjon egy Star Wars-os szöveget, Darth Veder-től fog idézni:

-Luke, én vagyok az apád!

2012. nov. 4. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!