Aki látta a Breaking dawn-t mi a vélemlnye róla? és azok akik olvasták is a könyvet, szerintük mennyire hű a regényhez?
Szerintem jól sikerült, és a történehez is hű, bár sajnos sok minden kimaradt- de nem annyira fontos részek. Az volt talán kicsit zavaró, hogy túl hamar vége lett a cselekménynek, én tovább vittem volna még a történetet, nem minden izgulást a második részre hagytam volna.
Ajánlom, hogy megnézd :)
Szereplők érzései?:'D Edward olyan benne, mint egy fa. Csak van, és ha fúj a szél, akkor nyög.
A könyv (szerintem) kifejezetten jó, elolvastam már párszor, és még mindig tetszik.
A film a könyvekhez képest semmi. A szereplőknek szinte nincs arcjátéka, Bellának körülbelül... őő.. 1 vagy 2 arckifejezése van, élvezhetetlenné teszi a filmet. Sok minden kimaradt, néhány helyen a testvérem (aki nem olvasta a könyvet) nem is értette, mi történik, inkább a könyvet ajánlanám..
második vagyok. igen, a szereplők érzéseit. a filmben Edward nem szenved annyira.
Amúgy a könyv ezerszer jobb, de azért a filmet is nézd meg hogy jobban el tudd képzelni. :)
A Breking Dawn két részes. Az első rész szerintem nagyon jó bár itt ott kihagytak pár dolgot.
De ezek nem lényegesek. Alapjában igen jó film de csak erős idegzetűeknek ajánlom a szülési jelenet miatt.
Én magam szeretem a könyvet is többször ki is olvastam. Csak ajánlani tudom mindenkinek Stephenie Meyer nagyon jó írónő a könyv nagyon színes élményt nyújtott és teljesen magával ragadott megszakítás nélkül 6 óra alatt kiolvastam
Olyan volt mint ha egy filmet néztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!