Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki nézte a Glee Projectet,...

Aki nézte a Glee Projectet, elhiszitek ezt?

Figyelt kérdés

Vigyázat SPOILER!!!

Nem hiszem el hogy blake jenner nyerte a TGP2.t Én végig Aylinnek drukkoltam, hisz gyönyörű és kivételes hangja van, ráadásul ő maga is nagyon szép. Erre Ryan murphy Blakenek adja a nyereményt, mert szépfiú. Oké, elismerem hogy jó énekes és tényleg jól néz ki, képernyőre való. DE NINCS benne semmi ami a Glee-ről szól. Ő nem "underdog", hisz jó szinész, mindene adottsága megvan hogy sikeres legyen. Aylin viszont underdog. Aki látta a sorozatot tudja.

Ti kinek drukkoltatok?

Nekem Nellie volt még egyik nagy kedvencem, de őt sajnos kirakták pár résszek ezelőtt:(

Nem hiszem el hogy egyik kedvencem sem nyert:(:(:(

2012. aug. 16. 14:02
 1/1 anonim válasza:
Nellie-t én is szerettem nagyon. és ő is lett a nézők kedvence, ennek ellenére ahogy tavaly Cameron kiesett. szerintem Blake csak azért nyert mert nagyobb "sztárt" lehet belőle csinálni mint Aylinből. tolószékesük meg már van, így egyértelmű volt, hogy a douchebag nyeri...
2012. aug. 31. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!