Melyik sorozatot kezdjem el nézni? :-) 15L
Épp most fejeztem be a Gossip Girlt, nagyon várom már a 6. évadot.
Szóval ezek közül kéne választani:
Pretty Little Liars
New Girl
Glee
Skins
90210
Once upon a time
Leginkább a PLL és a Skins között vacillálok, de nem tudom, hogy melyik lehet a legjobb :) A GG-t imádtam:D
Köszi a válaszokat!
Hát nekem a Pretty Little Liars a nagy kedvenc, bár én a Gossip Girl-t nem bírtam, csak öt részt néztem meg belőle de nem jött be :S Skins-t tesóm nézi, abból is láttam pár részt, az se jön be. A Pretty Little Liars-t ha egyszer elkezded nézni, nem tudod majd abbahagyni, szerintem mindenképp érdemes nézni. A harmadik évad elején van, és nagyon jónak ígérkezik az évad. :D Ja meg az egész sorozat ilyen fiatal lányoknak van kitalálva. De ettől függetlenül elég "okos", vagy hogy mondjam. :D
A New Girl-ből is láttam pár részt, szerintem elég gagyi sajnos :S Jobbra számítottam....
Köszönöm a válaszokat! :)
Akkor a New Girl-t egyelőre hanyagolom, a többit meg majd megnézem sorban egymás után. Bár a Skinsnek elég sok évada van, szóval azon szerintem majd csak lassan leszek túl :D
A PLL-t fogom szerintem elsőnek megnézni, hiszen, mikor a GG-t kezdtem el nézni, akkor a PLL-en is gondolkodtam, de a GG győzött a szinkron miatt, viszont a 4. 5. évadot kénytelen voltam felirattal megnézni, és úgy is jó volt :)
1. válaszoló: Szerintem a GG-ben pont, hogy az 1.-2. évad nem olyan izgi, utána már kezdenek pörgősebbek, érdekesebbek lenni az események, de én mondjuk szerettem az összes évadát. Az 1. évadban a 7. rész a kedvencem :)
Köszönöm a te válaszodat is :)
Egyébként, most "találtam" még egy tinisorozatot - The secret life of the american teenager
Ezt látta már valaki? :D
Glee!! :) Egyik kedvenc sorozatom már harmadik éve. Ha szereted a fiatalos, jó hangulatú, filmeket, ahol ráadásul rengeteg jó zene is van, akkor ez a Te sorozatod:)
És ha ez tetszik, ajánlom mellé a Glee Projectet is, ami glee kiegészítése:)
Szóval ha elkezded nézni, ebben a sorrendben nézd:
Glee első évad
Glee mádosik évad
Glee Project első évad
Glee harmadik évad
Glee Project második évad.
Ezek így jönnek egymás után sorrendbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!