Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatot kezdjem el...

Melyik sorozatot kezdjem el nézni? :-) 15L

Figyelt kérdés

Épp most fejeztem be a Gossip Girlt, nagyon várom már a 6. évadot.

Szóval ezek közül kéne választani:

Pretty Little Liars

New Girl

Glee

Skins

90210

Once upon a time

Leginkább a PLL és a Skins között vacillálok, de nem tudom, hogy melyik lehet a legjobb :) A GG-t imádtam:D

Köszi a válaszokat!

2012. júl. 2. 12:23
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Huhh, na most az van, hogy a PLL-nek megnéztem már egy ideje az összes részét ami fent van, most várom minden héten hogy töltsék fel az újakat :)))

Addig a Skins-t nézem, eddig 3 részt láttam belőle, nekem annyira nem jön be, de kíváncsi vagyok rá, úgyhogy egyelőre nézem tovább :) A 3. évad közepéig minimum, hamár elvileg a 3.-4. évad a legjobb :D

2012. júl. 31. 15:02
 22/37 anonim válasza:
Oh Pretty Little Liars-nál nincs jobb ;)
2012. aug. 6. 17:51
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a New Girl gagyi?! Neem. Laza, könnyed kikapcsolásnak tökéletes. Ha a műfaját nézzük rögtön lejön, hogy nem a nagy gondolatok boncolgatása a cél nála. Én mindenképpen belenéznék, hisz csak úgy döntheted el, hogy bejön-e vagy sem.

A OUAT szerintem meg végig hozza a színvonalt. Jól ötvözi a valóságot a mesével és nem húzzák a fő vonalat időtlen időkig.

A PLL meg amilyen jól kezdődött úgy laposodott el. Néha felvillanyoznak egy-egy rejtéllyel, de a 3. évad sem úgy folytatódott ahogy a nyitórésszel indítottak.

2012. aug. 12. 21:16
 24/37 anonim ***** válasza:

Once upon a time a legjobb!

(17/F)

2012. szept. 14. 21:57
 25/37 anonim ***** válasza:

Gossip Girl

Once Upon a time

2012. szept. 15. 13:28
 26/37 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, ha nem tűnt volna fel, a kérdés arról szólt, hogy BEFEJEZTEM a GOSSIP GIRLt, és, hogy UTÁNA mit nézzek :P

Egyébként nem tudja valaki véletlen, hogy a Skins 4. évadát hol lehetne megnézni magyarul? A 3.-at imádtam :)

2012. szept. 15. 14:49
 27/37 öhhhhhhhh ***** válasza:
100%
szerintem a New Girlt nem kéne későbbre raknod, ha egy kis nevetésre vágysz szerintem megfelelő:) nem olvastam végig minden választ, de nagyon ajánlom a Misfitset, Vámpírnaplókat, Once Upon A Time-t.
2012. szept. 15. 15:47
 28/37 anonim ***** válasza:

Pretty Little Liars -t nagyonjó nagyonszeretem bár én srác vagyok

15/F

(ha gondolod együtt is nézhetjük :D)

2012. szept. 15. 15:54
 29/37 anonim ***** válasza:

Once upon a time az nagyon jó, emlékezteti az embert gyerekkori mesékre, de úgy hogy mégsem egy gagyi 5 éveseknek való sorozat ,hanem (szerintem tök jó), izgalmas, roantikus.

a PLL-t is nézem, szerintem a Once upon a time jobb, de a PLL is tök jó.Én pl. mindkettőt egyszerre néztem, attól függött h épp melyiket h milyen hangulatom volt éppen.Csak sajnos most várni kell mert a 2 évad ill. a hallowen-i epizód csak később lesz a tv-ben.

2012. szept. 16. 11:05
 30/37 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

A Mistfits és Vámpírnaplók nem igazán vonz, nem szeretem az ennyire valószerűtlen sorozatokat (szuperképességek, vámpírok). Azt szeretem, ha normális emberek vannak a sorozatokban :D

15F : Melyik városból vagy? :DD

Azt én is sajnálom, hogy sokat kell várni, hogy folyatódjon a PLL :S Meg a Gossip Girl is, ahh...

De nagyjából egy időben kezdődnek el azt hiszem (?) (Gossip Girl talán október-november), úgyhogy akkor lesz mit nézni :)

Most hiányérzetem van, úgyhogy megvettem a PLL első részét könyvben, de áááá annyira más. A sorozat 1000x jobb, de ugyanígy van ez a GG-nél is, de a BG könyveket (ill. a 8. rész már GG) sokkal régebben olvastam, minthogy elkezdtem nézni a sorozatot :)

2012. szept. 16. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!