A tegnapi mentalista (07.31) végét értettétek?
Figyelt kérdés
szóval miután az az öreg nyomozó lejáratta meg amatőrnek nevezte red john-t a tv-ben,utána red john megölte,de akkor ő volt az a soroztgyilkos? az a valamilyen rém?2012. aug. 1. 14:46
1/8 anonim válasza:
Igen, ő volt a sorozatgyilkos. Én csak azt a részét nem értem, Red John miért ölte őt meg.
2/8 A kérdező kommentje:
mert abban a tv műsorban amibe Patricket is meghívták ott mondta,hogy red john egy amatőr,és gondolom ezért
2012. aug. 1. 14:52
3/8 anonim válasza:
Hát ja, csak így már tudják hogy életben van. Ráadásul Patrick csak azért lett szabadon engedve, mert azt hazudta, hogy a férfi akit lelőtt az Red John volt. Most mégis fogadjunk erre nem fognak visszatérni, mert akkor börtönbe kerülne, és vége lenne a sorozatnak :D
4/8 anonim válasza:
Szerintem úgy kell érteni, hogy a férfi saját magát ölte meg és ő festette fel a falra azt a jelet, hogy Patricknek ne legyen nyugta és higgye azt, hogy Red john még mindig él. Tudta, hogy úgyis elfogják kapni és így legalább egy kis revansot vesz rajta.
5/8 anonim válasza:
Az igazság az, hogy Red John még mindig életben van, és ez ki fog derülni a további részekből. És ő ölte meg azt a csávót, mert "mocskolta" őt.
6/8 A kérdező kommentje:
ige,persze hogy még él máskülönben nem lenne értelme folyatni a sorozatot :D
2012. aug. 1. 21:28
7/8 anonim válasza:
jah megölte magát aztán feltámadt és a vérével a falra festett -.-" ez most komoly?
8/8 anonim válasza:
édes istenem!
mi olyan bonyolult ezen?
mivel nem tudta Jane bebizonyítani,hogy az a tag volt a rém és nem tudta lecsukatni.elment a műsorba,hátha valahogy sikerül neki,mivel nem sikerült ezért felhozta a red John témát amiről a f.szi simán elkezdett regélni mivel Jane-en és Lisbon-on kívül mindenki azt hitte meghalt,teljesen nyugodtan beszélt róla és elmondta mindenféle szerencsétlennek.Jane tudta nagyon jól,hogy mi lesz a következménye,épp ezért mondatta ki vele amit gondol. na látjátok,hogy nem olyan bonyolult ez a dolog?csak a részletekre kell odafigyelni pl amikor Jane belenéz az élő műsorban a kamera piros villogó ledjébe és az ilyenekre.egyébként az Ezel után ez a második legjobb sorozat amit valaha láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!