A kecskeméti moziban lesz az új Harry Potter film 3D-s változata?
Figyelt kérdés
A kecskeméti mozi direkt 3d-s mozi, szóval szoktak lenni. De non cskiírva hogy majd lesz-e, de hát mégis csak 3d mozi. Szerintetek lesz?2009. júl. 16. 20:55
1/5 anonim válasza:
A potter 6-nak nincs 3d-s verziója, ahhoz,h egy film 3d-s legyen nem a mozinak kell annak lennie,hanem a filmet kell úgy forgatni. Tehát 3d-s be ne várd a filmet, amúgy 23-a környékén már adni fogják a mozik.
2/5 A kérdező kommentje:
De lesz 3D verzió. [link] Amúgy a mozinak kell 3D-nek lenni. Nem vagyok hülye szóval tudom hogy mi micsoda, de vannak külön 3D-s mozik, ahol direkt 3D-s filmeket vetítenek.
2009. júl. 17. 02:18
3/5 anonim válasza:
:DD hát jó várd. A 3d mozi meg hiába 3d ha a film nem az,de feleslegesen vitatkozunk rajta.
4/5 anonim válasza:
Most olvastam csak amit belinkeltél, ember az csak az imax-ban lesz és tudtommal az nem Kecskeméten van hanem Pesten. De te csak várj váj, és hidd,h az ugyanaz ,mint a 3d.
5/5 A kérdező kommentje:
jolvan be ne szarjál már. Akkor is lesz 3d-s és kész. lehet hogy csak pesten. és mellesleg az imax az ugyanaz mint a 3d jobb ha tőlem tudod.
2009. júl. 17. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!