A 8 Harry Potter film közül melyik a kedvenced?
válaszod indokold is, légyszi
nekem pl a 3. film, az Azkabani fogoly a kedvencem
a film sajátos hangulata, Gary Oldman szereplése és Alfonso Cuarón rendezése miatt
(a könyvek közül is ez szerettem olvasni a legjobban)
A négy és az utolsó.
Mert nagyon jók benne az akciók.
1. Harry Potter és a Bölcsek köve.
2. Hary Potter és a Titkok Kamrája.
3. Harry Potter és a Halál Ereklyéi.
1. Mert Harry először ismerkedik meg a varázsvilággal, először mutatják be a fényes Abszol utat, bővebb információkhoz jut a szüleiről. És itt több mindent mutatnak meg a Roxfortból, mint a többi filmben. :)
2. A látványos Titkok Kamrája jelenet miatt, na meg a vége mindent visz. Mikor Harry mondja, hogy "nincs Roxfort Hagrid nélkül", aztán Dumbledore, McGalagony, majd Harryék is elkezdenek tapsolni, végül mindenki örömmel és hangosan kurjantgatva fogadja a vadőrt. Ez a legmeghatóbb jelenet mind a könyvben, mind a filmben.
7. Több az akció, mint akármelyik filmben. Igaz a másodikat még nem tudtam megnézni, de az első az nagyon megfogott. Főleg mikor szegény kis Dobby manó meghalt. Meg mikor Voldemort megszerezte a pálcát Dumbledore sírjából. :)
az utolsó a halál ereklyéi mert gyűrűk ura fan vagyok és az utsó rész már teljesen gyürük ura koppintás tehát az a kedvencem xD
am meg azokat szeretem amikor voldemort multja van benne. szerettem volna megtudni miért is történt mindez de se a könyv se a film nem adott teljes körű magyarázatot. várnék egy tom denem sorozatot...
utolsónál a pont, jó ötlet lenne ha Rowling részletesebben bemutatná Tudjukkit
lehetne a könyv neve: Voldemort: The Rise of Evil :D
HP fan vagyok,de egyik filmre sem mondhatom,hogy a kedvencem.:(
Kedvenc részeim viszont vannak belőle.Ált. azok a jelenetek amik jobban sikerültek mint a könyvben.(több ilyen is van)
Utolsó válaszolónak:A könyvek mindenre magyarázatot adnak.Szerintem,csak túl fiatal,és tapasztalatlan vagy ahhoz,hogy összerakd Voldemort jellemét,és a miértekre a választ.
De ha kérdésed van,akkor tegyél fel kérdéseket ezen az oldalon,én esküszöm mindegyikre kielégítően válaszolok Neked...:D
Bocsi kedves kérdező ezért a magánjellegű megjegyzésért.
Nekem a Főnix Rendje a kedvencem!:)
Nagyon hangulatos,izgalmas rész,és itt tűnik fel először a kedvencem(Luna).:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!