Melyek számotokra a legidegesitőbb filmkérdések?
Mostanában gyakorivá váltak az olyan visszatérő kérdések, amelyek enyhén szólva irritálnak.
Ti tudtok ilyeneket?
Mostanság kétféle:
1."felhők fölött három méterrel" letöltés,vélemény,stb...baromságok.
2.ajánlanátok jó horrort?-ezt naponta teszik fel,de a legidegesítőbb,hogy még látniuk is kéne,hogy valaki előttük kitette,mert még ottvan az első oldalon rajta!még azt megértem,ha valamilyen feltételhez köti.De ezeket nem értem,na mindegy,egy ideje én sem húzom fel magam rajta.Legalábbis próbálom :)
Van bőven...
Az első helyen nálam is ez a felhős izé van.(szinkronosan, nem mozisba, ingyen stb)
"Hol lehet megnézni ezt vagy azt, mert ő nem találja"... mintha nekünk a google mást dobna ki mint nekik :D
"Lesz e folytatása/köv évadja ennek vagy annak" Még le se csengett az aktuális, már mondja is meg valaki hogy mi lesz egy/több év múlva
"mikor lesz szinkronizálva/mikor adják a tévében... no comment
"mi a zene címe a film elején/végén/közepén.
google: filmcím+soundtrack
jó,azért a zenés kérdéseket elnézem,nem mindenki tudhatja,hogy erre hogy kell rákeresni.
Amúgy én kifelejtettem azokat a kérdéseket,hogy "vannak filmletöltő oldalak" valamint,amikor felteszik,hogy honnaan lehet letölteni egy filmet dvd minőségben,amikor még a mozikban is épphogy csak vetítik.
Engem ma az "idegesített", hogy pár kérdés különbséggel kérdezik "hol lehet megnézni a hajnalhasadás 2-t?"
A másik amikor tényleg csak a google-t kellene használni és inkább itt teszi fel kérdésként....sose értettem miért egyszerűbb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!